Στην εκπομπή "Super Κατερίνα" παραχώρησε συνέντευξη το πρωί της Παρασκευής η Βικτώρια Καρύδα, μιλώντας ανοιχτά για τις δυσκολίες που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει μετά τη δολοφονία του συζύγου της. Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks συγκίνησε με την ωμή, ειλικρινή κατάθεσή της, αποκαλύπτοντας τόσο το βάθος του πένθους της όσο και τον λόγο που την οδήγησε να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ αποκάλυψε ότι έχασε και τη μητέρα της λίγο μετά την στυγνή δολοφονία του συζύγου της μπροστά στα μάτια της.
Με τη φωνή της να τρέμει σε στιγμές, η Βικτώρια Καρύδα είπε:
"Ο άντρας μου ήταν μια απώλεια που δεν θα τη δεχτώ ποτέ. Έχω μιλήσει με ειδικό αλλιώς θα τρελαθώ. Πάντα θα μιλάω για τον άντρα μου όπως ανεβάζω και τις δουλειές μου έτσι ανεβάζω… ανεβάζω τις δυστυχισμένες στιγμές."
Αναφέρθηκε και στα δύο της παιδιά, περιγράφοντας πώς βιώνουν κι εκείνα την απώλεια, αλλά και τη σχέση που έχουν αναπτύξει στο πέρασμα του χρόνου:
"Με την κορούλα μου που έκλεισε τα 13 είμαστε φίλες, μοιραζόμαστε πράγματα, ο γιος μου είναι 12 ετών και επειδή είναι αγοράκι δεν πάει να ανοίξει συζήτηση."
"Διαλύθηκα μετά από έξι χρόνια"
Η Βικτώρια Καρύδα δεν έκρυψε πως τα χρόνια που ακολούθησαν τη δολοφονία ήταν συντριπτικά:
"Ήταν πολύ δύσκολα πράγματα, διαλύθηκα μετά από έξι χρόνια. Ξαφνικά σταμάτησα να τρώω χωρίς να το θέλω, δεν είχα όρεξη, έχασα σε μια εβδομάδα εννιά κιλά."
Με λόγια γεμάτα πίστη, πρόσθεσε για τους ανθρώπους που ευθύνονται για τη δολοφονία του συζύγου της:
"Θεωρώ ότι δικαιοσύνη θα πάρουν από τον Θεό." . . . . . . . .. . . . . . . .. . . . .. . . . . .. . . . . . . . .. . . . . . . .. . . . . .. . . . . . . . .. . . . . . . . .. . .. .