Άφωνη η Νάνσυ Ζαμπέτογλου: "Έχω πάθει σοκ τώρα"

Η αντίδραση της Νάνσυς Ζαμπέτογλου στην απίστευτη ιστορία που μοιράστηκαν οι καλεσμένες του "Στούντιο 4"

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος υποδέχτηκαν στο "Στούντιο 4" την Ιωάννα Μάνδρου μαζί με τη δίδυμη αδερφή της Χριστίνα Μάνδρου το απόγευμα της Δευτέρας.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου υποδέχτηκε τις καλεσμένες της εκπομπής και με ενθουσιασμό είπε: "Η εικόνα σας ξεπερνάει κάθε περιγραφή και προσδοκία".

"ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΡΟΥΧΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ"

Μεταξύ άλλων, οι δίδυμες αδερφές, που επέλεξαν το ίδιο φόρεμα για την τηλεοπτική τους εμφάνιση, μίλησαν στους παρουσιαστές της ΕΡΤ για την ομοιότητά τους και για το πώς αυτή η ομοιότητα έχει επηρεάσει την καθημερινότητά τους.

"Πάμε σε ένα κατάστημα και οι δύο. Δεν θα βάλουμε δυο άνθρωποι το ίδιο ρούχο. Θα το βάλει μία το ρούχο. Αν δούμε ότι είναι εντάξει, θα αγοράσουμε" δήλωσε η Ιωάννα Μάνδρου.

Οι δίδυμες αδερφές εμφανίστηκαν στην εκπομπή της ΕΡΤ φορώντας και ασορτί παπούτσια. Όπως μοιράστηκε η Χριστίνα Μάνδρου, αυτή η αγορά ήταν τυχαία επιλογή.

"Η καλλιέργεια της σχέσης, η καθημερινή επαφή που έχουμε, έχει δημιουργήσει ένα κοινό γούστο. Το παπούτσι που φοράω τώρα ας πούμε, το αγόρασα χωρίς να ξέρω ότι η αδερφή μου έχει πάρει το ίδιο ζευγάρι πάπούτσια. Δεν ήξερα καν ότι έχει αυτό το παπούτσι. Σήμερα ήρθε με το ίδιο παπούτσι και της λέω "Τα έχεις αγοράσει κι εσύ αυτά τα παπούτσια;"" .

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου δεν έκρυψε την έκπληξή της στο άκουσμα αυτής της ιδιαίτερης συνήθειας. "Τι λες τώρα! Όχι!! Έχω πάθει σοκ τώρα" είπε η παρουσιάστρια της Δημόσιας Τηλέορασης.

Ιωάννα Μάνδρα: "Στο πανεπιστήμιο η Χριστίνα είχε δώσει κάποια μαθηματάκια για εμένα"

Στην κάμερα του "Happy Day” και την Τίνα Μεσσαροπούλου παραχώρησαν συνέντευξη η Ιωάννα Μάνδρου η δίδυμη αδερφή της, Χριστίνα.

"Έχουμε σπουδάσει και οι δύο Νομική, ίδιες αποδόσεις μαθήματα, άριστες μαθήτριες και οι δύο, στο σχολείο ήμασταν στην ίδια τάξη, ίδιο θρανίο. Φορούσαμε τα ίδια ρούχα μέχρι και το πρώτο έτος τους πανεπιστημίου, τα παίρναμε όλο επί δύο τα πράγματα" δήλωσε η Ιωάννα Μάνδρου.

Μάλιστα, η Ιωάννα Μάνδρου είπε: "Στο πανεπιστήμιο η Χριστίνα είχε δώσει κάποια μαθηματάκια για εμένα, το λέμε γιατί έχει παραγραφεί πλέον το αδίκημα. Και μία άλλη φορά είχε δώσει και εγώ ένα της Χριστίνας. Όλα αυτά ήταν δευτερεύοντα μαθήματα, στα υπόλοιπα ήμασταν πολύ υπεύθυνες".