Για το σχόλιο που έκανε σχετικά με την Ελίνα Παπίλα, όταν η ίδια ανέλαβε εκπομπή στον ΑΝΤ1, απάντησε ο Δημήτρης Παπανώτας, σε δηλώσεις που έκανε στις κάμερες των ψυχαγωγιών εκπομπών. Ο ίδιος είχε αναφέρει πως η Ελίνα Παπίλα δε θα φανταζόταν ότι θα γίνει παρουσιάστρια "ούτε στα πιο υγρά της όνειρα" με την ίδια να σημειώνει πως ο γιος της αναρωτήθηκε γιατί έγινε αυτό το σχόλιο.
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα
Σχετικά με τη φράση "υγρά όνειρα" που χρησιμοποίησε για την παρουσιάστρια, ο Δημήτρη Παπανώτας τόνισε ότι "Είναι μια έκφραση που χρησιμοποιώ από το '90 στο ραδιόφωνο. Θα έπρεπε να την γνωρίζουν όπως μια έκφραση που έχω βγάλει εγώ και τη γνωρίζουν, πια, όλοι. Το: Θα κυλιστώ στα πατώματα".
Όταν κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός πως αυτό το σχόλιο το άκουσε και το μικρό παιδί της Ελίνας Παπίλα, ο ίδιος έιπε; "Σώπα. Οι υπόλοιποι φυτρώσαμε, μόνο αυτή έχει παιδιά. Θα πρέπει να πάρουν απόφαση οι άνθρωποι που εκτίθενται στο κοινό ότι τα κολπάκια 'Το παιδί μου και ο σύζυγός μου..." Όλοι έχουμε οικογένειες, παιδιά, ανίψια, αγγόνια. Όλοι έχουμε ανθρώπους που μας αγαπούν. Τι να εξηγήσει; Την έβρισα; Τι έπρεπε να εξηγήσει στον γιο της; Ότι δεν μου αρέσει που είναι παρουσιάστρια; Ε, δεν μου αρέσει. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους".
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ Η ΕΛΙΝΑ ΠΑΠΙΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΝΩΤΑ
Μέσα από το "Real View" η Ελίνα Παπίλα μίλησε για το σχόλιο που είχε κάνει ο Δημήτρης Παπανώτας για την ίδια, όταν ανέλαβε εκπομπή στον ΑΝΤ1, αποκαλύπτοντας πως "Είδα τον Δημήτρη Παπανώτα, ο οποίος ξεσπάθωσε. 'Γιατί να ακούσω τη γνώμη της Παπίλα' και 'Ποια είναι η Καραβοκύρη' κλπ. Εγώ πάντως αυτό που θέλω να πω είναι πως θυμάμαι ότι κάποια στιγμή ο Δημήτρης Παπανώτας, όταν ήμουν στον ΑΝΤ1 μιλούσε για εμένα. Δεν τον έχω συναντήσει ποτέ. Δεν έχουμε βρεθεί από κοντά ποτέ και δεν έχουμε συστηθεί".
Προσέθεσε, μάλιστα ότι "Λέει στην τηλεόραση: 'Η Ελίνα Παπίλα έγινε παρουσιάστρια. Ούτε στα πιο υγρά της όνειρα'. Ήμουν με τον γιο μου εκείνη τη στιγμή και το έβλεπα και μου λέει ο Δημήτρης: 'Γιατί;' και του λέω: 'Γιατί αγάπη μου αυτή είναι η δουλειά τους'. Δεν μπορούσα να πω κάτι άλλο στο παιδί εκείνη την ώρα, γιατί αυτό το πράγμα ήταν πολύ άσχημο να το ακούς. Μπορείς να πεις 'Στα πιο τρελά της όνειρα' και 'Ποια είναι η Παπίλα να κάνει τηλεόραση; Δεν μου αρέσει, δεν τη γουστάρω, δε θέλω να τη βλέπω'. Το 'Ούτε στα πιο υγρά της όνειρα' είναι προσβλητικό, δεν είναι ωραίο, είναι αγενές". Υπάρχει ένας τρόπος..."
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr