Γιάννης Τσιμιτσέλης: "Έπρεπε να κάτσω να απολογηθώ εγώ για το κανάλι"

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης απαντά για τη διαμάχη ΣΚΑΪ με Γιώργο Κουρδή και Ευλαμπία Ρέβη

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Στο YouTube κανάλι της Νάνσυς Παραδεισανού φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, με τον οικοδεσπότη της εκπομπής "Όπου Υπάρχει Ελλάδα" να απαντά για τα όσα ακούστηκαν για τον ίδιο, επειδή ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής, έπειτα από την απομάκρυνση της Ευλαμπίας Ρέβη και του Γιώργου Κουρδή.

"Με πήραν τα σκάγια σε αυτήν την αντιπαράθεση"

Μιλώντας για τα σχόλια που δέχτηκε ο ίδιος, ως παρουσιαστής της απογευματινής εκπομπής του ΣΚΑΪ, ο γνωστός ηθοποιός σημείωσε πως "Δεν το περίμενα. Όλο αυτό έγινε επειδή έφυγαν από την εκπομπή τα δύο παιδιά που παρουσίαζαν πέρσι. Εκεί ήταν το θέμα, κάτι που δεν το ήξερα έτσι κι αλλιώς. Μέσω αυτού βρέθηκα στη μέση. Δε βρέθηκα στη μέση για τη δουλειά μου ή για κάτι που έκανα εγώ. Απλά με πήραν τα σκάγια σε αυτήν την αντιπαράθεση που έχει ο ΣΚΑΪ με τους δύο δημοσιογράφου".

Προσέθεσε, μάλιστα ότι "Ενοχλήθηκα πολύ στην αρχή, γιατί ήταν για εμένα ένα καινούριο ξεκίνημα, σε ένα ζωντανό πρόγραμμα, που πάντα το έτρεμα το ζωντανό. Αντί να κάθεται ο οποιοσδήποτε, αν ασχοληθεί μαζί μου να ασχοληθεί σε σχέση με το αν έκανα καλά ή κακά αυτό που έκανα -και τις δύο κριτικές, δεν έχω θέμα- Έπρεπε να κάτσω να απολογηθώ εγώ για το κανάλι ή για το αν ξέρω εγώ κάτι ή να κρίνω για το αν θα έπρεπε να φύγουν ή ν αμη φύγουν τα παιδιά. Και να απαντάω σε ερωτήσεις που δεν ήταν της δικιάς μου δικαιωδοσίας έτσι κι αλλιώς. Και δε θα έπρεπε να έχω άποψη για αυτό. Έχουν πάει δικαστικά".

Οι δυσκολίες της ζωντανής εκπομπής

Μιλώντας σε γενικότερο πλαίσιο για την εκπομπή"Όσο Υπάρχει Ελλάδα", ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δήλωσε ότι "Το καθημερινό είναι σχολείο. Το ήξερα και πριν και πάντα όταν με ρωτούσαν αν θα κάνω καθημερινό ή πρωινό, έλεγα όχι γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτό το πράγμα. Αυτό που με δυσκολεύει εμένα είναι πως όταν δεν είμαι πολύ καλά, μου είναι δύσκολο αν και ηθοποιός να το παίξω καλά. Στο θέατρο είναι διαφορετικό, έχεις μια παρτιτούρα, έναν καμβά, έναν ρόλο να γαντζωθείς. Οπότε τη μια μέρα που εσύ μπορείς να είσαι τσαντισμένος, αυτό μπορεί να λειτουργήσει θετικά, γιατί δεν ξέρεις τι περνάει κάτω στον κόσμο. Όταν όμως είσαι σε μια κάμερα, να μιλήσεις, να αυτοσχεδιάσεις ενώ δεν υπάρχει autocue για να πεις ότι θα πούμε αυτό και αυτό... Είναι πολύ δύσκολο".