Στο πλατό της εκπομπής Buongiorno βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 14 Νοεμβρίου η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η πρόεδρος του κινήματος "Πλεύση Ελευθερίας" τοποθετήθηκε για την πρόσφατη αποχώρησή της από την εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη, εξηγώντας τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση και ξεκαθαρίζοντας ότι δεν το μετάνιωσε.
"Δε το μετάνιωσα που έφυγα από την εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη. Δε θα μπορούσε να γίνει αλλιώς γιατί υπήρχε μια στόχευση από πλευράς της εκπομπής να μην μιλήσουμε γι’ αυτά που είναι σημαντικά. Υπήρχε μια δική μου διάθεση να μιλήσουμε για αυτά που είναι σημαντικά. Έχει σημασία κάποια στιγμή και ο κόσμος να καταλαβαίνει πως υπάρχει μια χειραγώγησή του", είπε αρχικά η Φαίη Μαυραγάνη.
Και συμπλήρωσε: "Το να μεταφέρεται το ζήτημα από αυτά όλα που συμβαίνουν, από αυτά που πρέπει να γίνουν και να κάνουν και να συζητάμε για ανύπαρκτα πράγματα για να τα βάλουμε στην επικαιρότητα, αυτό είναι κάτι που νομίζω ότι έχει σημασία. Υπήρχε μια επιμονή από την κυρία Μαυραγάνη και μια περιπαικτική διάθεση ότι θα σας δοκιμάσουμε πόση ώρα θα μιλάμε για το ανύπαρκτο".
"Το να μιλάω για το ανύπαρκτο για να το κάνουμε υπαρκτό, όχι δε θα συμμετάσχω"
"Δεν έχω πρόβλημα να μιλάω για το υπαρκτό. Αλλά, να μιλάω για το ανύπαρκτο για να το κάνουμε υπαρκτό, όχι. Δε θα συμμετάσχω σε αυτό την ώρα που ο κόσμος έχει στενάξει και περιμένει λύσεις και προτάσεις. Ο καθένας επιλέγει" είπε τελικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Να θυμίσουμε πως η Ζωή Κωνσταντοπούλου είχε βρεθεί καλεσμένη της Φαίης Μαυραγάνη λίγες ημέρες νωρίτερα. Ωστόσο, η παραμονή της στον τηλεοπτικό σέρα της εκπομπής δεν κράτησε πάνω από δύο λεπτά, καθώς εκνευρίστηκε από ερωτήσεις που της έγιναν για το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα. . .. . ... . . . . . .. . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . .