Συγκινεί η Φωτεινή Πετρογιάννη: "Περιμένοντας τα πιο γλυκόπικρα Χριστούγεννα"

Το συναισθηματικά φορτισμένο μήνυμα που κοινοποίησε η Φωτεινή Πετρογιάννη

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι τους στόλισαν η Φωτεινή Πετρογιάννη και ο σύζυγός της Μιχάλης Ρουμπής, έχοντας για πρώτη φορά στην αγκαλιά τους τον μονάκριβο γιο τους.

Η συγκινητική ανάρτηση της δημοσιογράφου

Τα φετινά Χριστούγεννα ωστόσο δε θα είναι γεμάτα μόνο από χαρούμενα συναισθήματα αλλά και με μερικά στενάχωρα, καθώς η δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 έχασε πρόσφατα τον πατέρα της. Η ίδια, μάλιστα, έκανε και μια αναφορά στο συγκεκριμένο, δυσάρεστο γεγονός μέσα από την ανάρτηση που έκανε για τον εορταστικό στολισμό του σπιτιού της, με την Φωτεινή Πετρογιάννη να δημοσιεύει ένα οικογενειακό βίντεο μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της και να σημειώνει:

"Σε ένα σπίτι που μοιάζει περισσότερο με παιδική χαρά, που η ευτυχία και η αγάπη ξεχειλίζουν από παντού, στολίσαμε περιμένοντας τα πιο γλυκόπικρα Χριστούγεννα της ζωής μας! Γιατί κάποιος φέτος θα λείπει…. Να περάσετε τις γιορτές με τους πιο αγαπημένους σας, να δημιουργήσετε αναμνήσεις, να τους σκάσετε από αγάπη!"

Ο θάνατος του πατέρα της

Δύσκολες στιγμές βιώνει η Φωτεινή Πετρογιάννη, καθώς ο πατέρας της "έφυγε" ξαφνικά από τη ζωή, βυθίζοντας την ίδια και την οικογένειά της στο πένθος. Την είδηση έκανε γνωστή στον αέρα της εκπομπής "Το Πρωινό" ο Γιώργος Λιάγκας, στις 15 Οκτωβρίου, ο οποίος θέλησε να ξεκινήσει τη ζωντανή μετάδοση με ένα ανθρώπινο μήνυμα για τη στενή του συνεργάτιδα.

Ο παρουσιαστής ανέφερε χαρακτηριστικά: "Επιτρέψτε μου να ξεκινήσω λίγο διαφορετικά σήμερα. Θα δείτε ότι στην παρέα μας δεν είναι η Φωτεινή μας. Η Φωτεινή χθες το απόγευμα, μετά τη λήξη της εκπομπής, έχασε τον μπαμπά της. Ο πατέρας της Φωτεινής ήταν άρρωστος το τελευταίο διάστημα, είχε ταλαιπωρηθεί με μία ασθένεια τα τελευταία χρόνια. Ήρθε κανονικά στα βαφτίσια του εγγονού του στην Τήνο το καλοκαίρι που ήμασταν εκεί λίγοι καλοί φίλοι που χαρήκαμε με τη χαρά της Φωτεινής -άρα έζησε το εγγόνι του-. Δεν ήταν κάτι που περιμένανε, ήταν ξαφνικό και χθες το μεσημέρι στο σπίτι, την ώρα του φαγητού έφυγε ξαφνικά ο άνθρωπος".

Συγκινημένος, ο Γιώργος Λιάγκας συνέχισε: "Τα συλλυπητήριά μας… Μιλάω από χθες συνέχεια με τη Φωτεινή… Και δημόσια… Η σκέψη μας είναι με τη Φωτεινή αυτές τις ώρες, είναι προφανές αυτό. Εμένα είναι φίλη μου χρόνια η Φωτεινή. Δεν είναι συνεργάτης μου, είναι φίλη μου κι έχουμε κάνει παρέα, διακοπές, χαρές, λύπες, όλα μαζί… Η κηδεία θα γίνει αύριο στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Εύβοια. Η Φωτεινή μας, όταν αισθανθεί έτοιμη θα γυρίσει στο πόστο της που την περιμένει. Συλλυπητήρια".

Το μήνυμα της Φωτεινής Πετρογιάννη μετά τον θάνατο του πατέρα της

Με συγκινητικό τρόπο αποχαιρέτησε η Φωτεινή Πετρογιάννη τον αγαπημένο της πατέρα που έφυγε από τη ζωή.

Η γνωστή δημοσιογράφος επέστρεψε στα προσωπικά της social media και δημοσίευσε μία φωτογραφία από την παιδική της ηλικία, στην οποία τη βλέπουμε μαζί με τον μπαμπά της. Η ανάρτηση στο Instagram συνοδεύτηκε από ένα συγκινητικό μήνυμα. "Νταντάκι μου, σ’ αγαπάω πολύ! Θα είμαστε πάντα μαζί!🤍🕊️" έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Φωτεινή Πετρογιάννη.