Πέτρος Λαγούτης: "Θα περίμενα να ακούσω μια συγγνώμη και μια ομολογία από τον Πέτρο Φιλιππίδη"

"Είμαι περίεργος για το ποιοι άνθρωποι θα δουλέψουν με τον Πέτρο Φιλιππίδη, αν επιστρέψει" σημείωσε ο Πέτρος Λαγούτης

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας συνάντησε τον Πέτρο Λαγούτη για λογαριασμό της εκπομπής "Ραντεβού το ΣΚ" με τον γνωστό ηθοποιό να αποκαλύπτει τη σειρά που θα δούμε τον γιο του Δημήτρη, τη σχέση του με τη Μυρτώ Αλικάκη αλλά και το ενδεχόμενο επιστροφής του Πέτρου Φιλιππίδη στην υποκριτική.

Ο γιος του ηθοποιού στο "Σόι Σου"

Μιλώντας για τον γιο του, Δημήτρη, ο Πέτρος Λαγούτης σημείωσε ότι "Το "Σόι σου" είναι μια σειρά που έχει αγαπηθεί τόσο πολύ. Ο κόσμος το περίμενε πάρα πολύ. Ο γιος μου θα παίξει στο "Σόι σου", στα επόμενα επεισόδια. Συζητάμε τις προτάσεις του και προσπαθώ να δω τι θέλει. Είχε και άλλες προτάσεις, αλλά δεν ήθελε να κάνει κάτι δραματικό. Στην πλευρά του κόσμου υπάρχει ότι 'οι γονείς του θα τον βάλουμε σε δουλειές'. Στη δική μας πλευρά και το λέω και για τη Μυρτώ με σιγουριά, δε θα του κάναμε τη ζωή έτσι, εύκολη".

Η σημερινή του σχέση με την Μυρτώ Αλικάκη

Αναφερόμενος στη σχέση του "Με την Μυρτώ είμαστε πολύ καλά, γιατί ποτέ δεν αμφισβητήθηκε η αγάπη μας για τα παιδιά, είμαστε και φίλοι. Αν με ρωτούσες πριν 15 χρόνια θα έλεγα ότι δε γίνονται αυτά. Τώρα μπορώ να πω ότι γίνεται. Ήταν άβολο την πρώτη φορά, όταν έπρεπε να συστήσω τη σύντροφό μου στην Μυρτώ. Με την Μάρθα είμαστε μαζί τρία χρόνια, δεν έχω βιώσει ούτε ανταγωνισμό, ούτε ζήλια από τη μεριά της".

Το ενδεχόμενο επιστροφής του Πέτρου Φιλιππίδη

Επιπλέον, ο Πέτρος Λαγούτης σημείωσε ότι "Είμαι πολύ περίεργος για το ποιοι άνθρωποι θα δουλέψουν με τον Πέτρο Φιλιππίδη, αν επιστρέψει. Εγώ δεν θα το έκανα. Θα περίμενα να ακούσω μια συγγνώμη και οφείλει και μια ομολογία".