Follow us

Πάγωσε η Ελένη Τσολάκη με φράση του Πέτρου Κωστόπουλου: "Ο Χριστός και η Παναγία"

Η ακατάλληλη φράση που είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος και σόκαρε την Ελένη Τσολάκη

Ελένη Τσολάκη και Πέτρος Κωστόπουλος στο Πρωινό Σαββατοκύριακο

Τις δηλώσεις που έκανε ο Στράτος Τζώτζογλου, σχετικά με παρενοχλήσεις που είχε δεχτεί στο παρελθόν, μέσα στο πλαίσιο της δουλειάς του, σχολίασαν το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή "Πρωινό Σαββατοκύριακο" με τον Πέτρο Κωστόπουλο να "παγώνει" την Ελένη Τσολάκη, έπειτα από μια ακατάλληλη φράση που είπε στον αέρα της εκπομπής.

Όσα είπε ο Πάτρος Κωστόπουλος

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του ηθοποιού, ο Πέτρος Κωστόπουλος ανέφερε πως "Ίσως ο Στράτος δεν τα πάει καλά με αυτά. Τι εκπόρνευση παντού; Δηλαδή όποιος κάνει μια δουλειά εκπορνεύεται; Και είπε και για όλα τα επαγγέλματα αλλά το εκπόρνευση είναι… Μάλλον του έφυγε η έκφραση, δεν μπορεί! Εκπόρνευση σημαίνει πουτ@@ες παντού. Έλεος"

Άμεσα η Ελένη Τσολάκη έδειξε το σοκ της, από τη φράση που ακούστηκε στον αέρα της εκπομπής της και σχολίασε: "Ο Χριστός και η Παναγία πρωί πρωί"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr