Follow us

Μπέττυ Μαγγίρα: "Πού να ξέρει η Ματθίλδη την Καραβοκύρη; Παρεξηγήθηκε κιόλας"

Η Μπέττυ Μαγγίρα απαντά για το σχόλιο της Ματθίλδης Μαγγίρα ότι δεν ξέρει την Δάφνη Καραβοκύρη

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΙΑ ΧΑΜΗΛΑΚΗ

Η Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε στην κάμερα του Breakfast@Star για τη δήλωση της αδερφής της, Ματθίλδης Μαγγίρα, ότι "δεν γνωρίζει τη Δάφνη Καραβοκύρη", η οποία είχε σχολιαστεί έντονα στα social media και στα τηλεοπτικά πάνελ.

Η Μπέττυ Μαγγίρα εξήγησε ότι η αδερφή της δεν είχε κακή πρόθεση και επεσήμανε ότι δεν παρακολουθεί τηλεόραση:
"Επειδή είδα όλη τη συνέντευξή της, δεν το είπε κακοπροαίρετα, είπε ‘ζητώ συγγνώμη’, δεν βλέπει τηλεόραση".

Οι διευκρινίσεις της Μπέττυς Μαγγίρα

Η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε ότι η Ματθίλδη γνώριζε οπτικά μόνο την Έλενα Χριστοπούλου, ενώ για τη Δάφνη Καραβοκύρη η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρχε γνωριμία:
"Την Έλενα τη Χριστοπούλου την ήξερε οπτικά. Την Καραβοκύρη, που να την ξέρει;… Παρεξηγήθηκε κιόλας. Ήταν άκομψο λέει γιατί ‘ήμασταν στον ίδιο χώρο’".

Επιπλέον, η Μπέττυ τόνισε ότι η Δάφνη Καραβοκύρη δεν είναι ηθοποιός, ενώ ασχολείται με την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια, κάτι που εξηγεί και την έλλειψη προσωπικής επαφής με τη Ματθίλδη.

Η άποψη της Μπέττυ για το The View

Παράλληλα, η Μπέττυ Μαγγίρα εξέφρασε τη θετική της γνώμη για τις επιλογές των παρουσιαστών στο The View:
"Ωραίες μου φαίνονται οι επιλογές για το The View και δεν χαϊδεύουν αυτιά".

Η αντίδραση της Δάφνης Καραβοκύρη στη δήλωση

Όσον αφορά τη Δάφνη Καραβοκύρη, η ίδια τόνισε: "Άκουσα την αντίδραση της Ματθίλδης Μαγγίρα. Κοιτάξτε, εγώ είμαι της άποψης ότι όταν βρίσκεσαι σε έναν χώρο, όποιος χώρος κι αν είναι αυτός, είτε είσαι φαρμακοποιός είτε είσαι λογιστής, οφείλεις να γνωρίζεις τους συναδέλφους σου. Επίσης, δεν μ’ αρέσει καθόλου όταν αλλάζουν τα επίθετα. Είναι καλύτερα να μην το πεις το επίθετο, αν θεωρείς ότι μπορεί να το πεις λάθος. Το θεωρώ λίγο άκομψο, αυτό".

Τι είχε πει η Ματθίλδη Μαγγίρα

Η γνωστή ηθοποιός, με τον χαρακτηριστικό αυθορμητισμό της, μίλησε στην κάμερα του "Happy Day" για την εικόνα που έχει σήμερα η τηλεόραση, αλλά και για τις παρουσιάστριες της νέας εκπομπής του Open, "View". Όταν ρωτήθηκε για τις τέσσερις οικοδέσποινες του "View” και τις προηγούμενες δηλώσεις της ότι δεν τις γνωρίζει, η ηθοποιός δεν δίστασε να επαναλάβει τη θέση της: "Δεν τις έμαθα ακόμα. Η Έλενα Χριστοπούλου είναι η ξανθιά; Την ξέρω αυτήν. Η άλλη ποια είναι η Παπίλα… Πιπίλα; Δεν ακούω ραδιόφωνο, ούτε τηλεόραση βλέπω, άρα πώς θα την ξέρω; Ποιες εκπομπές έχει παρουσιάσει η Δάφνη Καραβοκύρη; Μπορεί να τις ξέρω φυσιογνωμικά".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr