Καλεσμένος στην εκπομπή "Στην αγκαλιά του Φάνη" ήταν ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο παρουσιαστής και επιχειρηματίας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε ένα ευτράπελο που συνέβη στο "World Party".
"Ξεκινάμε να πάμε το παρθενικό μας ταξίδι στο World Party, και πάμε Βραζιλία. Προσγειωνόμαστε στη Βραζιλία, είμαστε στο αεροδρόμιο και είναι η πρώτη στιγμή ever στο World Party που πάμε να πατήσουμε το rec. Έχουμε φτάσει όμως και λείπει μια βαλίτσα. Τους είπα να μην αγχώνονται και θα το κάνουμε περιεχόμενο στην εκπομπή.
Βγάζει ο Παναγιώτης στην κάμερα και πάμε στο γραφείο lost & found. Ρωτάω αν πειράζει που θα γράψουμε με την κάμερα και μου λέει ο άνθρωπος όχι, ότι όλα είναι καλά. Λέω ότι χάσαμε τη βαλίτσα μας. Δεν προλαβαίνω να μιλήσω δέκα δευτερόλεπτα. Η κάμερα έγραφε μπροστά, στο πλάι ήταν μια κυρία η οποία μας λέει, "με συγχωρείτε, μη με γράφετε”. Της λέω να μην ανησυχεί γιατί δε τη γράφουμε, γράφουμε μπροστά. Ρωτάω στο γραφείο τι θα κάνουμε με τη βαλίτσα και ξαναλέει η κυρία από το πλάι εκνευρισμένη, "σας είπα να μη με γράφετε, γιατί με γράφετε;”.
Και σκέφτομαι ότι δε μπορεί να μη βλέπει ότι η κάμερα κοιτάει μπροστά. Φεύγει και πάει και ενημερώνει την αστυνομία του αεροδρομίου, ότι είναι κάποιοι και γράφουν και την έγραψαν παρά τη θέλησή της. Η κυρία Βραζιλιάνα. Έρχονται δυο φουσκωτοί, νταμάρια, με κάτι αλυσίδες μας πιάνουν και μας ρωτάνε τι κάνουμε και αν έχουμε άδεια. Εμείς δεν είχαμε άδεια. Ποτέ δεν είχαμε άδεια στο World Party" δήλωσε ο παρουσιαστής.
Ο Σάκης Τανιμανίδης συνέχισε λέγοντας: "Kαι μας λένε ότι η πράξη αυτή, το να καταγράψεις με κάμερα μέσα στο αεροδρόμιο, θεωρείται τρομοκρατική ενέργεια και μας πήγαν στα κρατητήρια. Μείναμε εκεί ένα δεκάωρο χωρίς να ξέρουμε τι θα συμβεί. Μας έπαιρναν έναν-έναν για ανάκριση. Κατάφερα να μιλήσω με τον πατέρα μου, ο οποίος βρίσκει έναν άνθρωπο και μιλάει με τον πρόξενο της Ελλάδας στη Βραζιλία, του εξηγεί τη φάση και ο άνθρωπος πήρε στο αεροδρόμιο και μας αφήσανε να φύγουμε".
"ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΙΣΗ;"
Σε άλλο σημείο, ο Σάκης Τανιμανίδης ρωτήθηκε για το τατουάζ που έχει κάνει για τις κόρες του.
"Τα παιδιά σου θα είναι πάντα παιδιά σου. Με τη γυναίκα σου το ιδανικό σενάριο θα είναι να γεράσετε μαζί. Δεν το ξέρεις όμως! Με τη γενική λογική μιλάω!" απάντησε
Τότε, ο Φάνης Λαμπρόπουλος ρώτησε για τη Χριστίνα Μπόμπα: "Υπάρχει κάποια κρίση στη σχέση;".
Πάνω αυτό, ο ίδιος τόνισε: "Αντιθέτως! Όχι! Ισχύει ότι είχα βάλει τη Χριστίνα να λύσει γρίφο στο πρώτο μας ραντεβού. "Έχουμε ένα μπαλάκι και μία ρακέτα του τένις. Η ρακέτα είναι ένα ευρώ πιο ακριβή από το μπαλάκι. Και τα δύο μαζί έχουν κόστος ένα ευρώ και δέκα λεπτά. Πόσο κοστίζει η ρακέτα και πόσο το μπαλάκι;”. Η Χριστίνα το βρήκε απευθείας και βρήκε και τους άλλους 2-3 που της έβαλα απευθείας".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr