Follow us

Φώτης Σεργουλόπουλος: "Πήγα στην αστυνομία κι έκανα καταγγελία - Πρέπει να πάρει τη δικαστική οδό"

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος αποκαλύπτει το περιστατικό εκφοβισμού που υπέστη

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Φώτης Σεργουλόπουλος

Μία αποκάλυψη έκανε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στον αέρα του "Πρωίαν σε είδον" της Πέμπτης.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής συνάντησης με τον Γιώργο Καπουτζίδη στο πλατό της πρωινής εκπομπής της Δημόσιας Τηλεόρασης, τέθηκε προς συζήτηση το ζήτημα το διαδικτυακού εκφοβισμού.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ανέφερε αρχικά: "Θέλω να πω ότι μπορεί οποιοσδήποτε δέχεται εκφοβισμό, μέσω διαδικτύου, να προσφύγει στην αστυνομία και στη δικαιοσύνη και θα τον βρουν. Το έχω κάνει. Αυτό που σας έλεγα πριν είναι ότι με κάποιο συγκεκριμένο γεγονός και προφίλ, που απευθύνθηκαν σε μένα, πήγα στην αστυνομία, έκανα την καταγγελία, βρέθηκε μέσω της Meta ο άνθρωπος και αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει νομικές κυρώσεις"

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: "Θέλω να πω ότι η αστυνομία με κάλεσε, μου ζήτησε να κάνω κατάθεση, μου είπαν ποιος είναι, μου βρήκαν τον άνθρωπο και απευθύνθηκαν μέσω του αστυνομικού τμήματος, στο οποίο βρίσκεται, χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει ότι αυτό το πράγμα μπορεί να γίνει και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σ’ αυτή την κατάσταση όπου πρέπει να πάρει τη δικαστική οδό".

Η αποκάλυψη του Γιώργου Καπουτζίδη για τις "Σέρρες" - "Είμαι πολύ εξομολογητικός, δεν τα χω ξαναπεί αυτά"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής "Πρωίαν σε είδον" το πρωί της Πέμπτης.

Ο δημοφιλής δημιουργός μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και στην Τζένη Μελιτά για την επιτυχία του δεύτερου κύκλου της σειράς "Σέρρες".

"Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ"

Ο ίδιος αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που πέρασαν οι συντελεστές και οι πρωταγωνιστές της σειράς πριν την απόφαση να συνεχίσουν για μία ακόμη σεζόν.

Αναλυτικότερα, ο Γιώργος Καπουτζίδης δήλωσε: "Η αγάπη του κόσμου για τον δεύτερο κύκλο της σειράς είναι αντίδοτο σε αυτό που ζήσαμε. Αν σκεφτείτε την ιστορία αυτής της σειράς... Βρεθήκαμε μετά από μία απώλεια στο απόλυτο μηδέν, όλοι μας, στο χάσιμο, στο να μην ξέρεις προς τα πού να κινηθείς, να μην μπορείς να χαρείς... Να μη δίνεις εσύ το δικαίωμα στον εαυτό σου να χαρείς. Βγήκε η δουλειά μας τρεις μήνες μετά τον χαμό του Πάνου Νάτση και τί; Να χαιρόμαστε; Μας έλεγαν καλά λόγια. Δεν ξανά βρεθήκαμε, δεν είχαμε κάποια μάζωξη όλοι αυτοί οι άνθρωποι της σειράς. Το περάσαμε μόνοι μας κατά κάποιον τρόπο".

Ο Γιώργος Καπουτζίδης συνέχισε λέγοντας: "Δεν ήξερα αν έπρεπε να συνεχιστεί η σειρά. Το συνέχισα με στόχο να το ξεπεράσω και δεν ήξερα να μπορούσα να το ξεπεράσω. Βέβαια υπήρχαν στιγμές που έλεγα ότι δεν θα κάνω δεύτερο κύκλο".

"ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΣΑΜΕ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΖΟΝ"

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Καπουτζίδης αποκάλυψε ότι εκείνος και οι συμπρωταγωνιστές του αδικοχαμένου Πάνου Νάτση στο θέατρο έκαναν πολλές δεύτερες σκέψεις όσον αφορά το αν πρέπει να γίνει δεύτερος κύκλος.

"Δεν είναι καθόλου τυχαίο το ότι... Τώρα είμαι πολύ εξομολογητικός, δεν τα έχω ξαναπεί αυτά. Εγώ, η Μαριλού Κατσαφάδου και ο Γιώργος Σαββίδης, που είχε μικρότερο ρόλο στις "Σέρρες", ήμασταν οι τρεις άνθρωποι που ήμασταν μαζί με τον Πάνο Νάτση στην παράσταση "Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του". Εμείς οι τρεις ήμασταν εκείνοι που αμφισβητήσαμε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο το να συνεχίσει η σειρά. Όλοι οι άλλοι ήθελαν δεύτερο κύκλο, ανυπομονούσαν. Εμείς ήμασταν οι τρεις που λέγαμε "Να γίνει;". Προσπαθούσε να πείσει ο ένας τον άλλον αν πρέπει να γίνει η δεύτερη σεζόν ή όχι" είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Και πρόσθεσε: "Δεν έχεις δύναμη, δεν έχεις ενέργεια, διάθεση, είσαι στο μηδέν, δεν ξέρεις προς τα πού να κινηθείς. Αυτή η πορεία που έκανε αυτή η σειρά και η αγάπη που λαμβάνει τώρα..." .

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr