Η Δανάη Μπάρκα φαίνεται πως διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, καθώς όπως αποκάλυψε το ρεπορτάζ του "Πρωινού", η γνωστή παρουσιάστρια είναι ερωτευμένη εδώ και περίπου έξι μήνες. Παρά τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες περί επικείμενου γάμου, οι πληροφορίες της εκπομπής του ΑΝΤ1 διαψεύδουν κατηγορηματικά κάτι τέτοιο.
"Δεν ισχύει το δημοσίευμα γάμου. Όντως βρίσκεται σε σχέση το τελευταίο εξάμηνο. Είναι ένας όμορφος σεφ, περίπου 35 χρονών", αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ της Φαίης Φώτου, επισημαίνοντας πως οι δυο τους περνούν χρόνο μαζί και μένουν κάποιες μέρες στο ίδιο σπίτι, χωρίς ωστόσο να κάνουν σχέδια γάμου αυτή τη στιγμή. Ο σύντροφος της Δανάης φέρεται να είναι ένας από τους ιδιοκτήτες του μαγαζιού "Φλερτ” στη Σέριφο, όπου το ζευγάρι έχει περάσει μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών.
Στο στούντιο του "Πρωινού", ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε με χιούμορ:
"Οι σεφ είναι ερωτεύσιμοι, ειδικά άμα σ’ αρέσει το φαγητό".
"Έχει πει ότι θέλει να παντρευτεί"
Από την πλευρά της, η Δέσποινα Καμπούρη υπενθύμισε πως η παρουσιάστρια έχει εκφράσει στο παρελθόν την επιθυμία της να παντρευτεί:
"Έχει πει ότι θέλει να παντρευτεί και αν έκανε έναν γάμο θα τον έκανε πολύ ανοιχτό και έχει πει πως θα ήθελε να προλάβει η γιαγιά".
Το ρεπορτάζ της εκπομπής κατέληξε με μια μικρή αποκάλυψη για τον νέο της σύντροφο:
"Όταν θα γίνει η αποκάλυψη της σχέσης τους θα είναι κοντά στα Θεοφάνεια. Φάνης λέγεται".
Η Δανάη Μπάρκα, πάντως, κρατά για ακόμη μία φορά χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή, προτιμώντας να διαφυλάξει αυτή τη νέα σχέση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας — τουλάχιστον προς το παρόν.
Σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή "Καλύτερα Αργά", η Δανάη Μπάρκα είχε δηλώσει πως προτιμά να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας:
"Δεν θα ήθελα να παρουσιάσω μία σχέση μου δημόσια. Αν δεν είμαι σίγουρη για κάτι, φοβάμαι ότι πολλά μπορούν να συμβούν. Έχω ανεβάσει, απλώς δεν το έχουν ανακαλύψει. Έχω ανεβάσει story με σύντροφό μου. Αν εξαιρέσεις τη μεγάλη μου σχέση 9 χρόνων, μετά σχέση μου δεν έχει βγει προς τα έξω", είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr