Follow us

"Δεν μπορεί όταν κάνεις τέτοια νούμερα να συνεχίζεται η εκπομπή"

Ποιος έκανε αυτές τις δηλώσεις για την Τατιάνα Στεφανίδου

Ο Χάρης Λεμπιδάκης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής "Χαμογέλα και Πάλι" και σχολίασε τη φετινή τηλεοπτική πραγματικότητα. Ο ίδιος έκανε σχόλια τόσο για την ΕΡΤ και τον Γιώργο Λιάγκα, όσο και για το πρόωρο τέλος της Τατιάνας Στεφανίδου από τον ΣΚΑΪ.

Η περίπτωση της Τατιάνας Στεφανίδου

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε αρχικά για το πρόωρο τέλος της Τατιάνας Στεφανίδου από τον ΣΚΑΪ, δηλώνοντας ότι "Επειδή τα κανάλια, πλέον, είναι επιχειρήσεις και ζωντανοί οργανισμοί δεν μπορούν να δείχνουν ανοχή και υπομονή για κανέναν μας. Θα μου πεις παίρνουμε σβάρνα και κόβουμε εκπομπές όταν δεν κάνεις νούμερα τηλεθέασης; Σαφώς και χρειάζεται πίστωση χρόνου. Εμένα δεν μου έκανε έκπληξη που η εκπομπή της Τατιάνας σταμάτησε, το έβλεπα. Δεν μπορεί όταν κάνεις τέτοια νούμερα να συνεχίζεται η εκπομπή".

Η ΕΡΤ και ο Γιώργος Λιάγκας

Αναφορικά με τα νούμερα τηλεθέασης στην ΕΡΤ, η Χάρης Λεμπιδάκης υπογράμμισε πως "Όταν πάει καλά το Studio 4 το μεσημέρι, το βγάζουμε προς τα έξω, αλλά όχι όταν ο Κρατερός και η Ηλιάκη κάνουν 0% για μισή ώρα. Αυτά είναι τα νούμερα, είτε τα πιστεύεις είτε όχι, αυτά είναι. Άρα αυτή η καραμέλα ‘δεν μας νοιάζουν τα νούμερα’ κι όταν υπάρχει κόσμος που πληρώνεται και είναι στον τηλεοπτικό αέρα για τρεις ώρες, πρέπει να σταματήσει"

Επιπλέον, για τον Γιώργο Λιάγκα υπογράμμισε ότι "Ο Γιώργος Λιάγκας έχει περάσει και δύσκολες στιγμές στον ΑΝΤ1. Έχει ακούσει για φήμες αντικατάστασης, για μη ανανέωση συμβολαίου, για το ότι μπορεί να έρθει στη θέση του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Έχει περάσει δύσκολα και επειδή έχει εμπειρία κατάφερε να περάσει όλες αυτές τις δυσκολίες και κάνει τη δουλειά του. Θέλω να δω μετά και από αυτή τη σεζόν, -που είναι δύσκολη και για τον Γιώργο- επειδή και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, αν θα συνεχίσει στον ΑΝΤ1"

ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΣΟΥΡΟΥ

Επιπλέον, ο Χάρης Λεμπιδάκης ρωτήθηκε για τις φήμες που θέλουν την εκπομπή "Το Χουμε" να μεταφέρεται στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου στον ΣΚΑΪ, με τον ίδιο να δηλώνει: "Πρώτη φορά είμαι σε ένα περιβάλλον, σε μια τηλεοπτική εκπομπή, που μέσα σε δυο μήνες έχω ακούσει τα πάντα. Ότι η εκπομπή μεταφέρετε Σαββατοκύριακο, αλλάζει και γίνεται μόνο ενημερωτική ή μόνο ψυχαγωγική, ότι γίνεται ένα πάνελ ή ότι θα κοπεί η εκπομπή. Όχι! Αυτό και αν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ είναι διαμορφωμένο, υπάρχει μια άλλη εκπομπή το Σαββατοκύριακο το μεσημέρι".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr