Σε ερωτήσεις που της έστειλε το διαδικτυακό της κοινό απάντησε η Νάνσυ Παραδεισανού μέσα από ένα Q&A βίντεο που δημοσίευσε στο YouTube κανάλι της, με τη γνωστή δημοσιογράφο να απαντά σχετικά με το τροχαίο που ενεπλάκη ο Βασίλης Μπισμπίκης και να την ίδια να εκφράζει την άποψής της για τα πυρά που δέχτηκε ο ηθοποιός.
Στη σχετική ερώτηση, η Νάνσυ Παραδεισανού υπογράμμισε: "Όλοι οι αναμάρτητοι μαζευτήκατε, όλες οι αθώες περιστερές και ξεσπάσατε πάνω στον Μπισμπίκη. Όλα τα καλά παιδιά. Βρε που είστε όλοι εσείς οι αλάνθαστοι και νομοταγείς πολίτες; Όλοι αυτοί που πιάνουν κάθε μέρα με αλκοτέστ στον Θεό, να περνάνε κόκκινα, μιλάνε στα κινητά, είναι από άλλες χώρες; Εκτός Ελλάδας, δεν είναι εδώ, δε είστε εσείς τα φιντάνια. Όλοι τέλειοι που βρήκατε τον Μπισμπίκη και είπατε: 'Και τώρα ξεσκίζουμε. Πάμε!' Εσείς δεν έχετε κάνει ποτέ παράβαση του Κώδικα, είστε όλοι για να ανοίξει ο Παράδεισος και να μπείτε μέσα"
Επιπλέον, η ίδια δήλωσε πως "Προφανώς και διαφωνώ κάθετα με το να φεύγεις από το σημείο που έσφαλες. Ωραία; Εντάξει, ok, εμφανίστηκε μετά. Δεν άφησε κανέναν αιμόφυρτο στο δρόμο. Έχουν γίνει τέρατα σε άλλες συνθήκες, θα τους κρεμάσουμε στο Σύνταγμα; Βλέπω, διαβάζω και ακούω. Τι ψυχολογικά τραβάτε; Από τη μία λέω 'Τι κάθεσαι και τα λες; Τι θα καταλάβουν;' Από την άλλη δε γίνεται να μην καταλαβαίνετε ότι έχετε πρόβλημα. Ότι βρίσκεται έναν Χ Μπισμπίκη και πέφτετε πάνω του να τον γαμ@@τε. Ok, έκανε λάθος και το λέω εγώ που έχω περάσει με κόκκινο και με έχει σταματήσει η αστυνομία, δεν έχω πιει ποτέ και να πιάσω τιμόνι -εγώ πίνω μέχρι δύο ποτά- δεν με έχουν σταματήσει ποτέ με αλκοτέστ και φοράω πάντα ζώνη".
Το τροχαίο της δημοσιογράφου
Μεταξύ άλλων, η Νάνσυ Παραδεισανού αποκάλυψε πως "Είμαι θύμα τροχαίου, ήμουν σε μηχανή και πέρασε μία με STOP και με χτύπησε και πήγα στο νοσοκομείο. Έχω υπάρξει στην άλλη πλευρά, του θύματος. Δεν την γά@@σα την άλλη, ούτε της έβγαλα τα μάτια. Ο καθένας είναι υπόλογος απέναντι στο νόμο, όχι απέναντι στον κάθε τρελό του πληκτρολογίου που μπαίνουν στα site και από κάτω τα σχόλια είναι αδιανόητα. Εκεί που όλος ο εμετός έχετε μέσα σας, βγαίνει έξω στα social και το Facebook [...] Δεν γίνεται όλοι οι τρελοί και ψυχοπροβληματικιοί να είναι σε ένα σημείο μαζεμένοι και να πιάνουν το πληκτρολόγιο και να γράφουν".
"Αυτός ο άνθρωπος τι χρωστάει ψυχολογικά; Δεν έκανε κάτι φοβερό. Δεν πάτε να βρείτε τα φοβερά που σας κάνουν κάθε μέρα, εκεί που πρέπει και τα πληρώνει ένας Μπισμπίκης. Αυτή είναι η άποψη μου. Υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα εκεί έξω, κοινωνικά ψυχολογικά. Έχετε σοβαρά θέματα. Δεν το λέω και χαίρομαι, το λέω και στεναχωριέμαι. Λυπάμαι που υπάρχει τέτοιο πρόβλημα εκεί έξω. Πήγαινε μια φορά σε ψυχολόγο κι ας μην ξαναπάς" είπε καταληκτικά η δημοσιογράφος.