
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής "Super Κατερίνα" παραχώρησε η Τζωρτζέλα Κόσιοβα. Μεταξύ άλλων, η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για μία παλαιότερη παρεξήγηση που είχε με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.
"ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ"
Αρχικά, η Τζωρτζέλα Κόσιοβα σχολίασε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου αλλά και την Ιωάννα Τούνη, λέγοντας: "Για εμένα η Ιωάννα Τούνη είναι πάρα πολύ συμπαθής. Είναι ένα κορίτσι αυτοδημιούργητο, έξυπνο, επιχειρηματίας. Ο Δημήτρης είναι ένας πολύ καλός πατέρας, έχει και ευαισθησίες πολλές και με τα παιδιά, τα αγαπάει και τα λατρεύει".
Όσον αφορά την παρεξήγηση με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, η Τζωτζέλα Κόσιοβα εξήγησε: "Παλιότερα είχε γίνει μία παρεξήγηση μεταξύ μας. Είχα παίξει εγώ ένα ρεπορτάζ τότε στο Έψιλον με μία σύντροφό του που χώρισε τότε και ενοχλήθηκε και μετά με πήρε και μου μίλησε αρκετά άσχημα, με υποτίμησε και ως γυναίκα και ως μάνα. Δεν του κρατάω καμία κακία. Ήταν μία αντίδραση. Δεν μπορεί να διαχειριστεί κιόλας τον θυμό του, όπως πολλοί άνθρωποι". . . . . . .
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αντιδρά στο βίντεο της Ιωάννας Τούνη με τον νέο σύντροφο
Θυμίζουμε ότι πριν από μικρό χρονικό διάστημα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απασχόλησε τη lifestyle επικαιρότητα λόγω της Ιωάννας Τούνη, της πρώην συντρόφου του και μητέρας του γιου του.
Ο ίδιος μίλησε στην κάμερα του "Πρωινού" και ρωτήθηκε για τη δημοσιοποίηση της νέας σχέσης της Ιωάννας Τούνη μέσα από το τελευταίο βίντεο που διέρρευσε από βάπτιση στη Μύκονο, στην οποία έγινε νονά.
"Δεν θα ήθελα να ασχοληθώ με όλα αυτά. Εγώ κοιτάω τη δική μου προσωπική και το παιδί μου. Ό,τι έχει σχέση με την οικογένειά μου δεν θέλω να το συζητάω", είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου όταν ερωτήθηκε για την νέα σχέση της Ιωάννας Τούνη και το βίντεο που διέρρευσε από την κοινή τους εμφάνιση σε βάπτιση στη Μύκονο" δήλωσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr