Ο Νίκος Καρβέλας σε σπάνια βραδινή εμφάνιση - Πού βρέθηκε;

Η σπάνια βραδινή εμφάνιση του Νίκου Καρβέλα - Όλα όσα έγιναν στο πάρτι

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Ο Νίκος Καρβέλας έδωσε το "παρών" σε κοσμικό πάρτι της Θεσσαλονίκης, στο οποίο έδωσαν το "παρών" προσωπικότητες του ιατρικού κόσμου, ακαδημαϊκοί, πολιτικοί και δημοσιογράφοι.

ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΗΣ ΘΕΟΔΩΣΙΑΣ ΖΕΓΚΙΝΙΑΔΟΥ

Την εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Monasty στο κέντρο της πόλης, διοργάνωσε το Ανδρολογικό Κέντρο της Θεοδοσίας Ζεγκινιάδου, με αφορμή τα 30 χρόνια πορεία του στον χώρο.

Σε αυτήν, η γνωστή βιολόγος αναπαραγωγής είχε δίπλα της φίλους, συνεργάτες και εκλεκτούς καλεσμένους, καθώς και ανθρώπους, που έχουν συμπορευθεί όλα αυτά τα χρόνια μαζί της.

Το κλίμα στο λαμπερό πάρτι της Δρ. Ζεγκινιάδου, η οποία είναι πρωτοπόρος και καινοτόμος στον χώρο της Εργαστηριακής Ανδρολογίας, ήταν γιορτινό, με συγκίνηση, χαμόγελα και πολλές αναμνήσεις από μια πορεία γεμάτη γνώση, επιτυχίες και ανθρωπιά.

Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ & ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ

Μεταξύ άλλων το "παρών" από τον πολιτικό χώρο έδωσαν οι Σταύρος Καλαφάτης (Υφυπουργός Ανάπτυξης), Δημήτρης Κούβελας (Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας, Θεσσαλονίκη), Γιάννης Παπαγεωργίου (Συντονιστής του Γραφείου Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη) και Απόστολος Αβδελάς (πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής).

Η βραδιά επιφύλαξε και μια απρόσμενη, μουσική πινελιά: ο Νίκος Καρβέλας, που "έτυχε" να βρίσκεται εκεί, δεν αντιστάθηκε στο πιάνο του λόμπι και, όπως μόνο εκείνος ξέρει, χάρισε μια στιγμή αυθόρμητης μαγείας στους παρευρισκόμενους. Οι νότες του έδωσαν έναν ανάλαφρο, χαρούμενο τόνο στη βραδιά, που θα μείνει αξέχαστη.

ΔΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ!

Η Θεοδοσία Ζεγκινιάδου με την κόρη της
Σταύρος Καλαφάτης (Υφυπουργός Ανάπτυξης), Θεοδοσία Ζεγκινιάδου
Γιάννης Παπαγεωργίου (Συντονιστής του Γραφείου Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη), Θεοδοσία Ζεγκινιάδου
Δημήτρης Κούβελας (Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας, Θεσσαλονίκη)
Απόστολος Αβδελάς (πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής)

Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΤΟ ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ

Πρόσφατα ο Νίκος Καρβέλας είχε πραγματοποιήσει μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις, στηρίζοντας την Άννα Βίσση στη μεγάλη της συναυλία στο Καλλιμάρμαρο. Θυμίζουμε ότι τον Σεπτέβριο του 2025 η Άννα Βίσση επέστρεψε στο Παναθηναϊκό Στάδιο, συγκεντρώνοντας σχεδόν 130.000 ανθρώπους στις δύο μεγάλες της συναυλίες. Ο Νίκος Καρβέλας είχε εμφανιστεί μαζί με τη σύντροφό του, την Έλενα Φερεντίνου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τότε η κορυφαία σταρ έκανε μία συγκινητική αφιέρωση στον Νίκο Καρβέλα από τη σκηνή του κατάμεστου σταδίου.Η ίδια διάβασε ένα γράμμα το οποίο έγραψε για τον Νίκο Καρβέλα και στη συνέχεια κάλεσε τον συνθέτη και πρώην σύζυγό της στη σκηνή του Καλλιμάρμαρου.

"Εδώ και τρεις ώρες ερμηνεύω τραγούδια που έγραψε εκείνος, που είχα την τύχη να γνωρίσω το 1973. Η ζωή μας από τότε κοινή στο πάντα. Ιδέες, σκέψεις, σχέδια, οράματα, απογοητεύσεις και χαρές. Ή ακόμα και λάθη που οδηγούσαν στα σωστά πάντα. Κοιτώντας μπροστά. Η εξέλιξη, ο αυθορμητισμός, το χιούμορ και το γούστο μας στη μουσική, πάντα οι οδηγοί μας. Ο καθένας με το δικό του ταλέντο, διαφορετικό, ευτυχώς… Εκείνος έγραφε και εγώ ερμήνευα. Μαζί ονειρευόμασταν και συνεχίζουμε ακόμα. Δεν μπορώ να τον βλέπω απλά να κάθεται στο στάδιο, θα τον φέρω εδώ" είπε η Άννα Βίσση.