Νίκος Συρίγος: "Με τον διαγωνισμό μπούρδας στην εκπομπή σου, Γιώργο Λιάγκα..."

Το σχόλιο που έκανε ο Νίκος Συρίγος για τον Γιώργο Λιάγκα και τους συνεργάτες του

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Το θέμα που προέκυψε τα τελευταία εικοσιτετράωρα με την Ιωάννα Τούνη και το γεγονός ότι πήγε σε βάφτιση στη Μύκονο παρέα με τον γιο της και τον νέο σύντροφό της σχολίασαν το πρωί του Σαββάτου στο "Χαμογέλα και Πάλι", και ο Νίκος Συρίγος έκανε ένα αιχμηρό σχόλιο για τα όσα ειπώθηκαν στο "Πρωινό".

Ο Νίκος Συρίγος,, θέλησε να έστειλε το δικό του μήνυμα στον Γιώργο Λιάγκα και τους συνεργάτες του, τονίζοντας: "Έχω να πω κάτι και στον Γιώργο και στην παρέα του, εκεί. Στον κύριο Λιάγκα και στην παρέα του. Πολλές φορές είναι καλύτερα να αναρωτιούνται γιατί δεν μιλάς, παρά γιατί μιλάς. Αυτό είναι σίγουρα καλύτερο. Και με τον διαγωνισμό μπούρδας στην εκπομπή σου, τρεις μέρες Γιώργο, εγώ αναρωτιέμαι πολλές φορές γιατί μιλάνε κάποιοι, όχι γιατί δεν μιλάνε".

Όσα αναφέρθηκαν στο "Πρωινό"

Ένταση φαίνεται πως έχει προκαλέσει η δημόσια εμφάνιση της Ιωάννας Τούνη μαζί με τον γιο της και τον νέο της σύντροφο στον Δημήτρη Αλεξάνδρου, με τους τρεις τους να εμφανίζονται σοταρισμένοι με τα ίδια ρούχα σε βάφτιση όπου παρευρέθηκαν – εικόνα που προβλήθηκε και σχολιάστηκε στο "Πρωινό". Όπως ανέφερε, μάλιστα, ο Τάσος Τεργιάκης: "Επειδή πολλοί είπαν ότι η νέα εικόνα για τον πατέρα του παιδιού δεν ήταν τόσο ωραία, θα μπορούσε να αφήσει το παιδί να το φέρει κάποιος άλλος. Ο Δημήτρης είναι σφόδρα ενοχλημένος με αυτή την εικόνα"

Η παρέμβαση του Γιώργου Λιάγκα

Ο Γιώργος Λιάγκας πήρε θέση, υποστηρίζοντας πως η ενόχληση – αν ισχύει – δεν έχει ουσιαστική βάση: "Κακώς αν είναι ενοχλημένος με αυτή την εικόνα. Όταν χωρίζουν δύο άνθρωποι, μοιραία στη ζωή του καθενός θα μπει ένας άλλος άνθρωπος. Ο άλλος άνθρωπος δεν υποκαθιστά τον πατέρα ή τη μάνα των παιδιών. Αν συμβιώνει όμως κάποιος με τη μαμά, θα γνωρίσει και το παιδί."