Η Βίκυ Σταυροπούλου επιβεβαίωσε το νέο τηλεοπτικό της βήμα

Όσα είπε η Βίκυ Σταυροπούλου για την επιστροφή στην τηλεόραση

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Η Βίκυ Σταυροπούλου μίλησε στην κάμερα του "Πρωινού" και τον Γιώργο Λιάγκα για το νέο τηλεοπτικό της βήμα στο MEGA, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό της για το εγχείρημα, αλλά και για τη συνεργασία της με τον Θανάση Ευθυμιάδη που επέστρεψε στο θέατρο στο πλαίσιο της παράστασης "Μπαμπάδες με Ρούμι" – χωρίς να κρύβει τη χαρά της για την άμεση θετική του ανταπόκριση.

"Έχει ανάγκη ο κόσμος να γελάει, να ξεχνάει. Ο Θανάσης είναι τόσο ταλαντούχο παιδί. Ενώ μου είπε ότι θα πάρει κάποιες μέρες να το σκεφτεί, μετά μου είπε "γιατί να περιμένω;”. Πέταξα τη σκούφια μου απ' τη χαρά μου", δήλωσε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι η διάθεση του κόσμου για ψυχαγωγία είναι μεγαλύτερη από ποτέ.

Η αγαπημένη ηθοποιός επιβεβαίωσε επίσης πως βρίσκεται στα γυρίσματα μιας νέας σειράς στο MEGA, την οποία χαρακτήρισε "πολύ ενδιαφέρουσα δουλειά με ανθρώπους που εκτιμώ και θαυμάζω πολύ", αφήνοντας να εννοηθεί πως πρόκειται για ένα project με ισχυρή δημιουργική ομάδα και δυνατή χημεία.

Όσο για το ενδεχόμενο επιστροφής του "Just The 2 of Us", η Βίκυ Σταυροπούλου κράτησε χαμηλούς τόνους λέγοντας ότι "δεν το γνωρίζει ακόμα", αφήνοντας ωστόσο ανοιχτό το ενδεχόμενο.

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για τις φήμες που κυκλοφορούν σχετικά με την τηλεοπτική επιστροφή της Δανάης Μπάρκα, απάντησε με χιούμορ: "Δεν ξέρω τίποτα. Αλήθεια δεν ξέρω", χωρίς να επιβεβαιώνει ούτε να διαψεύδει, διατηρώντας την αναμονή για τις επόμενες εξελίξεις.

Να σημειωθεί ότι τελευταία όλο και πληθαίνουν οι φήμες ότι η Δανάη Μπάρκα βρίσκεται σε συζητήσεις για να επιστρέψει στην τηλεόραση σε κάποια παραγωγή του Νίκου Κοκλώνη. Ωστόσο, η ίδια έδωσε μια ιδιαίτερα αινιγματική απάντηση αναφορικά με αυτό το ζήτημα στις κάμερες δηλώνοντας ότι "προς το παρόν είνια στον κόσμο της και είναι καλά εκεί".

Διαβάστε Επίσης