Μετά την αποκάλυψη του χωρισμού της από τον OGE στη διαδικτυακή εκπομπή "Τσάι με Λεμόνι", η Klavdia, η περσινή εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision, μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για το θέμα στον Γρηγόρη Μπάκα και την εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1.
Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε ήρεμη και συγκροτημένη, υπογραμμίζοντας ότι οι προσωπικές σχέσεις έχουν τις δυσκολίες τους, αλλά η ζωή συνεχίζεται:
"Είμαστε πολύ καλά. Ξέρεις κάτι; Συμβαίνουν αυτά στη ζωή, ούτε οι πρώτοι είμαστε, ούτε οι τελευταίοι. Δε θέλω να είμαι αυτή που απασχολώ τον κόσμο με τα προσωπικά μου. Θέλω να απασχολώ τον κόσμο με αυτό που με έμαθε ο κόσμος, με τη μουσική. Ήταν μέσα στο παιχνίδι αυτά, μας ξέρατε έτσι, τώρα θα μας ξέρετε αλλιώς."
Η Klavdia ξεκαθάρισε επίσης ότι δεν πρόκειται για κάποιο επικοινωνιακό τρικ, μάρκετινγκ ή προωθητική κίνηση:
"Δεν κάνουμε τρικ, ούτε μάρκετινγκ, ούτε προμόσιον."
"Αγαπιόμαστε και θαυμαζόμαστε με τον OGE"
Παρά τις προσωπικές διαφορές, η Klavdia τόνισε πως η σχέση της με τον OGE μένει σε καλό επίπεδο και υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση:
"Αγαπιόμαστε και θαυμαζόμαστε με τον OGE. Θα ξαναδουλέψουμε, θα ξανασυνεργαστούμε, δε χαλάει τίποτα. Είχαμε απλά ασυμφωνία χαρακτήρων αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα τα ισοπεδώσουμε όλα."
Η τραγουδίστρια προσέθεσε μια φιλοσοφική νότα για την αγάπη και τη ζωή:
"Ο κόσμος έχει σοβαρότερα προβλήματα από το τι κάνω εγώ με τον OGE. Η σχέση έρχεται και σε βρίσκει. Αυτό είχε τύχει. Γιατί να κλείσεις τα μάτια σου σε κάτι τόσο όμορφο;"
Η μουσική πάνω απ’ όλα
Η Klavdia υπογράμμισε ότι η μουσική παραμένει το επίκεντρο της καριέρας της, ενώ η προσωπική της ζωή, αν και σημαντική, δεν θα επισκιάσει ποτέ τη δουλειά και την τέχνη της. Με την ψυχραιμία και την ωριμότητα που τη χαρακτηρίζει, δείχνει πως μπορεί να διαχειριστεί χωρισμό χωρίς φασαρία και υπερβολές, κρατώντας την επαγγελματική της πορεία σε πρώτο πλάνο.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr