Επαγγελματικό διάλειμμα από τη Μαρίνα Σάττι: "Όλα συνέβησαν το ένα μετά το άλλο"

Δες όσα ανέφερε η δημοφιλής τραγουδίστρια

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Με αφορμή τη συναυλία που παραχώρησε στο Λονδίνο, στο πλαίσιο της περιοδείας της σε Ελλάδα, Ευρώπη και Αμερική για το άλμπουμ της "POP TOO", η Μαρίνα Σάττι μίλησε στο YouTube κανάλι του διαδικτυακού ιστοτόπου WiWi Blogs και αναφέρθηκε στην πορεία της καριέρας της.

"Δεν παίρνω ως δεδομένο αυτό που συμβαίνει. Αισθάνομαι ότι πρέπει να δουλεύω για αυτό κάθε φορά, για τα σόου, γιατί οι άνθρωποι ξοδεύουν χρόνο για να έρθουν να σε δουν, να αγοράσουν εισιτήρια. Είναι πιθανόν η μόνη φορά που θα σε δουν, δεν ξέρω,, ελπίζω όχι αλλά αισθάνομαι ότι πρέπει να 'παρέμβω'" δήλωσε αρχικά η τραγουδίστρια και στη συνέχεια ανακοίνωσε πως θα κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τα επαγγελματικά της.

"Θέλω να πάρω λίγο χρόνο για να αφομοιώσω όλη αυτήν την πληροφορία. Έχει υπάρξει πολλή πληροφορία τα τελευταία δύο χρόνια. Όλα συνέβησαν το ένα μετά το άλλο, τα δύο άλμπουμ που κυκλοφόρησα, το P.O.P και το POP TOO. Προέκυψαν σε μια φάση που 'βγήκα από την ντουλάπα', όχι κυριολεκτικά αλλά μεταφορικά, γιατί σε όλη μου τη ζωή ήμουν κάπως φοβισμένη και ανασφαλής και ανησυχούσα για το τι θα σκεφτεί και τι θα πει ο κόσμος για εμένα, τι περίμεναν οι καθηγητές μουσικής μου και οι γονείς μου από εμένα και... Δεν ξέρω, όλα αυτά τα πράγματα που μας κρατούν κάτω και κλειδωμένους" σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Σάττι.

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δημοφιλής ερμηνεύτρια είναι για δεύτερη φορά υποψήφια στα UK Music Video Awards 2025, με το τραγούδι της "LOLA” να διεκδικεί ένα βραβείο στην κατηγορία Craft & Technical: Best Cinematography in a Video - Newcomer.