Κατερίνα Καινούργιου: "Έψαχνα ποια είναι η κατάλληλη λέξη για να χαρακτηρίσεις τη Νεφέλη Μεγκ. Είναι η αυθάδεια"

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για την Νεφέλη Μεγκ

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μια ιδιαίτερη αναφορά για τη Νεφέλη Μεγκ με αφορμή τις τελευταίες δελώσεις της για τη Σίσσυ Χρηστίδου που προκάλεσαν σωρεία σχολίων.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε: "Είπε κάτι που συμφωνώ πάρα πολύ. Έψαχνα ποια είναι η κατάλληλη λέξη για να χαρακτηρίσεις τη Νεφέλη Μεγκ. Αυθάδεια. Κάνει και χρονικές αναδρομές πολύ ενδιαφέρουσες αλλά κάποιες φορές γιατί όλο αυτό; Είναι αυτή η αυθάδεια".

"Δεν ξέρω αν είναι της νέας γενιάς γιατί υπάρχουν και νέα παιδιά που δεν έχουν αυθάδεια. Η σωστή λέξη αυτό με ενοχλεί πολύ στα τηλεοπτικά πρόσωπα", επεσήμανε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε Επίσης