Follow us

Ο Κώστας Τσουρός απαντά για τη φημολογούμενη κόντρα με την Τατιάνα Στεφανίδου

Ο Κώστας Τσουρός μιλά για την Τατιάνα Στεφανίδου και τα νούμερα τηλεθέασης

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΙΑ ΧΑΜΗΛΑΚΗ

Ο Κώστας Τσουρός έκανε δηλώσεις στην κάμερα του "Breakfast@Star" αναφορικά με τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης με την εκπομπή του αλλά και με την φημολογούμενη κόντα με την Ναταλία Γερμανού.

"Δεν είμαστε και χαρούμενοι που δεν πάνε τα νούμερα όπως θα θέλαμε αλλά κάνουμε τη δουλειά μας και στο τέλος θα φανεί αν αρέσει ή όχι. Το κανάλι στηρίζει από την πρώτη στιγμή", είπε ο Κώστας Τσουρός.

Στα δημοσιεύματα που θέλουν τους δύο παρουσιαστές να μην διατηρούν τις καλύτερες σχέσεις από το ξεκίνημα των εκπομπών τους ανέφερε: "Δεν υπάρχει κάποιο θέμα. Είμαστε μια χαρά συνάδελφοι, την εκτιμώ και τη σέβομαι βαθύτατα είμαστε σε διπλανά καμαρίνια. Καθημερινά βρισκόμαστε και υπάρχει τριβή. Δεν ξέρω τη μείωση εκπομπής της Τατιάνας ούτε για τη δική μου".

Στην δήλωση ότι η Τατιάνα Στεφανίδου δεν ακολουθεί τον Κώστα Τσουρό στα social ο παρουσιαστής απάντησε: "Ούτε εγώ ακολουθώ την Τατιάνα Στεφανίδου. Δεν είχα σκεφτεί ότι πρέπει να την ακολουθήσω".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr