Εκδικάστηκε σήμερα η έφεση της ηθοποιού Μαρίνας Νικολαΐδου, για τα ασφαλιστικά μέτρα που έκανε η Άννα Φόνσου προκειμένου να απομακρυνθεί από το "Σπίτι του ηθοποιού".
Η Μαρίνα Νικολαΐδου μίλησε στην κάμερα της "Super Κατερίνα" και είπε: "Φιλοξενούμουν στην αρχή σε δύο σπίτια. Πολύ δύσκολα, βρήκα και δύο δουλειές για να μπορέσω να αντεπεξέλθω. Το μόνο που ζητώ είναι η ηθική μου δικαίωση. Δεν ήμουν φιλοξενούμενη, ήμουν εργαζόμενη εκεί, με τη θέλησή μου και την απόφαση της προέδρου του ιδρύματος. Ήμουν υπεύθυνη βεστιαρίου, έπαιρνα κάποιο χαρτζιλίκι "εξυπηρέτηση στον καφέ". Όχι πάντα".
"Καθημερινά μπορώ να τη βλέπω την Άννα Φόνσου. Κανένας δεν μιλάει", ανέφερε η Μαρίνα Νικολαΐδου.
Και πρόσθεσε: "Θέλω να πω ότι με αδίκησε η κυρία Φόνσου. Αναγκάστηκα να κάνω αυτή την έφεση γιατί θίχτηκε η τιμή και η αξιοπρέπειά μου. Είναι ζήτημα ηθικής τάξεως. Δεν έχω τίποτα εναντίον της προέδρου. Το μόνο που θέλω είναι η αποκατάσταση της τιμής και της αξιοπρέπειάς μου".