Ξέσπασε Διονυσία Κουκίου: "Η ανιψιά μου έχει κρίσεις άγχους και δεν της είναι καθόλου εύκολο να επιστρέψει στο σχολικό περιβάλλον"

Το βίαιο περιστατικό στο οποίο έπεσε θύμα η ανιψιά της Διονυσίας Κουκίου

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Στο "Power Talks" φιλοξενήθηκε η Διονυσία Κουκίου το απόγευμα της Τετάρτης (24/9), μιλώντας ανοιχτά για την κακοποίηση που πέρασε η ανιψιά της στο σχολείο, από τρεις άλλες συνομήλικές της.

Η πρώην Σταρ Ελλάς ανέφερε αρχικά πως "Δεν βρίσκομαι εδώ μόνο για την ανιψιά μου αλλά για όλα τα παιδιά. Έχω το βήμα να βγω στην τηλεόραση να μιλήσω, αλλά πολλά παιδιά αντιμετωπίζουν κακοποίηση και δεν το μαθαίνει κανείς. Δεν βγαίνω για εκείνη αλλά για τα υπόλοιπα παιδιά. Έχει εμάς, την οικογένειά μας και μας μίλησε. Σαν κοινωνία λένε ότι φταίνε οι γονείς και τα παιδιά, πρέπει να εστιάσουμε να βρούμε το πρόβλημα του φαινομένου, από που πηγάζει όλο αυτό. Η Αστυνομία ενήργησε άμεσα και έκανε πολύ σωστά τη δουλειά της"

Στη συνέχεια, η Διονυσία Κουκίου υπογράμμισε ότι "Το παιδί έχει επιστρέψει στο σχολείο, οι θύτες πήραν μια διήμερη αποβολή και επέστρεψαν κι αυτοί στο σχολείο. Μετά από δυο ημέρες, το ένα από τα τέσσερα κοριτσάκια είπαν πάλι κάτι που δεν λέγεται στον αέρα – είναι απρεπής έκφραση – και της είπαν "ξέρεις και από μηνύσεις, θα τα πούμε”. Έκτοτε δεν την έχουν ενοχλήσει τα υπόλοιπα κορίτσια. Όλες μαζί το έκαναν. Το παιδί έχει κρίσεις άγχους και δεν του είναι καθόλου εύκολο να επιστρέψει στο σχολικό περιβάλλον και να προαυλίζονται στον ίδιο χώρο. Περιμένω όμως την απόφαση της δευτεροβάθμιας που θα πω ότι μετά το βίντεο μου πήγε ο διευθυντής στο σχολείο"