Δηλώσεις στην κάμερα της "Super Κατερίνας" έκανε η Ελένη Βουλγαράκη, η οποία μίλησε για το ενδεχόμενο επιστροφής της στην τηλεόραση και στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται διαδικτυακά.
"Είναι η 6η συνεχόμενη χρονιά στο ραδιόφωνο. Δεν ξέρω αν υπάρχει συστατικό επιτυχίας, νομίζω ότι αγαπιόμαστε πάρα πολύ" δήλωσε αρχικά η Ελένη Βουλγαράκη και προσέθεσε:
"Δε θα ήμουν αρνητική στο να επιστρέψω κάποια στιγμή στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα, πέρασα πολύ ωραία δύο χρόνια. Ποτέ δεν ξέρεις, η ζωή είναι απρόβλεπτη. Έχω πολύ καλή σχέση με τον ΑΝΤ1, έχουμε βάλει μια άνω τελεία. Θα δείξει πώς θα πάει"
Όσον αφορά την ανάρτησή της για τα hate comments που λαμβάνει, η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός σημείωσε πως "Το post που έκανα ήταν μια ευγενική υπενθύμιση για τους ανθρώπους που ξοδεύουν τον ελεύθερο χρόνο τους στο να μπουν να γράψουν κάτι προσβλητικό ή να στείλουν μια κατάρα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιος άνθρωπος μπαίνει στη διαδικασία να κάνει τόσο κακά σχόλια. Ειδικά όταν βλέπω γυναίκες να το κάνουν αυτό. Δεν είναι φυσιολογικό όλο αυτό. Εγώ ζω μια πολύ ευτυχισμένη ζωή ακόμα και αν ξοδεύουν τον χρόνο τους για να μου γράψουν κάτι πάρα πολύ κακό"