Για τη νέα εκπομπή στο Open με τις Δάφνη Καραβοκύρη, Σοφία Μουτίδου, Ελίνα Παπίλα και Έλενα Χριστοπούλου συζήτησαν το πρωί της Τρίτης ο Γιώργος Λιάγκας και η ομάδα του στο "Πρωινό του ΑΝΤ1".
"Ολοκληρώθηκαν αυτά τα Podcast. Δεν υπάρχουν άλλοι καλεσμένοι, ποιος θα βγει να μιλήσει για τα σεξουαλικά του;", είπε η Δέσποινα Καμπούρη αναφερόμενη στα sex podcast της Δάφνης Καραβοκύρη.
"Πήραν τη Δάφνη Καραβοκύρη για να πει κοινωνικά;" αναρωτήθηκε ο Πάνος Κατσαρίδης.
Ο Γιώργος Λιάγκας στήριξε την Δάφνη Καραβοκύρη λέγοντας: "Η Δάφνη Καραβοκύρη εκτός από μια πολύ όμορφη κοπέλα είναι και πολύ καλή δημοσιογράφος. Έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στο "Vice"".
Τότε, ο Πάνος Κατσαρίδης έκανε ένα σχόλιο που προκάλεσε γέλια στην υπόλοιπη ομάδα: "Έχει μια εμπειρία σε σχέση με τη Σοφία Μουτίδου. Από το να μου λύσει η Μουτίδου προτιμώ να μου τα λύσει η Καραβοκύρη. Εγώ ψηφίζω Καραβοκύρη πάντως. Δεν θέλω να μου τα λύσει η Μουτίδου τα ερωτικά μου προβλήματα."