Ο Λάκης Γαβαλάς είχε κάνει πριν από μερικές μέρες κάποια αρκετά αυστηρά σχόλια για τα ρούχα που επέλεξε να φορέσει η Άννα Βίσση στη συναυλία της στο Καλλιμάρμαρο.
Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε εκ νέου στο "Happy Day" και αποκάλυψε ότι η Άννα Βίσση δεν αντέδρασε με πολύ καλό τρόπο στην κριτική αφού αποφάσισε να τερματίσει τη φιλία τους.
"Παρεξηγήθηκε αυτό από την Άννα πολύ κιόλας. Μου το έγραψε. Μου έστειλε μήνυμα και μου είπε ότι δεν με θέλει πια για φίλο. Στενοχωρήθηκα εκείνη τη στιγμή τώρα δεν με νοιάζει. Δεν με πειράζει. Αν νομίζει κάποιος ότι για ένα ρούχο μπορεί να χαλάσει μια φιλία ας είναι", είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.
"Είχα πει ότι όταν έβαλε το καπέλο θα μπορούσα να πάω να πιω μια μπύρα. Εννοούσα ότι αυτό το στιγμιότυπο θα μπορούσα να το είχα αποφύγει αλλά όχι την Άννα, το καπέλο με το σιρίτι", διευκρίνισε τέλος ο Λάκης Γαβαλάς.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr