Νικόλαος Ντε Γκρες & Χρυσή Βαρδινογιάννη | Το πρώτο τους καλοκαίρι ως παντρεμένο ζευγάρι - Πού έκαναν διακοπές;

Νικόλαος Ντε Γκρες & Χρυσή Βαρδινογιάννη έκαναν διακοπές στο προσωπικό τους καταφύγιο

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Το καλοκαίρι του 2025 ήταν ξεχωριστό για τον Νικόλαο και τη Χρυσή Βαρδινογιάννη καθώς ήταν το πρώτο τους καλοκαίρι ως παντρεμένο ζευγάρι.

Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα της εφημερίδας "Real Life", παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι αποφάσισε να μην υποδεχτεί φίλους και συγγενείς για το γαμήλιο πάρτι στην Πάτμο, όπως είχε αρχικά σκεφτεί, οι δυο τους βρήκαν το δικό τους καταφύγιο στο σπίτι της Χρυσής στο Νησί της Αποκάλυψης, απολαμβάνοντας τον ήλιο, τη θάλασσα και στιγμές απόλυτης ηρεμίας.

Η Πάτμος έγινε το ιδανικό σκηνικό για ρομαντικούς περιπάτους και γεύματα στο αγαπημένο τους εστιατόριο στην περιοχή Ασπρη, λίγα βήματα από το σπίτι της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

Η Πάτμος, αγαπημένος προορισμός της Χρυσής από τις αρχές του 2000 και, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, για τον Νικόλαο Ντε Γκρες ένας τόπος προσωπικής έμπνευσης. . Η επιλογή της Πάτμου δεν ήταν τυχαία, καθώς η Χρυσή, που ερωτεύτηκε το νησί, μετέδωσε στον Νικόλαο την αγάπη της για αυτό το μαγικό κομμάτι του Αιγαίου.

Το νησί έγινε για εκείνον πηγή έμπνευσης και δημιουργίας, καθώς ο Νικόλαος Ντε Γκρες, γνωστός για το πάθος του με τη φωτογραφία, αιχμαλωτίζει με τον φακό του τις χρυσές ακτίνες του ήλιου, τα γραφικά σοκάκια και τη γαλήνη της θάλασσας, δημιουργώντας στιγμές που αποτυπώνουν την ελληνική ομορφιά.

Τον Ιούλιο, οι διακοπές τους είχαν διεθνή απήχηση, καθώς βρέθηκαν στο καλοκαιρινό παλάτι της βασιλικής οικογένειας της Δανίας -εκεί ήταν ο αδελφός του Νικόλαου, Παύλος, και η μητέρα τους Αννα-Μαρία- προσθέτοντας μια δόση βασιλικής κομψότητας.