Κατερίνα Καινούργιου: Η μητέρα μου πέρασε πάρα πολύ δύσκολα - "Αυτή τη στιγμή γλίτωσες από το χειρότερο..."

Η αναφορά της Κατερίνας Καινούργιου στην περιπέτεια της μητέρας της

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Μία αναφορά στην περιπέτεια της υγείας της μητέρας της έκανε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της "Super Κατερίνα" της Δευτέρας.

Αυτό με αφορμή μία ατάκα του Μανώλη Μητσιά που τη συγκίνησε. "Αιθάνομαι ευγνώμων" δήλωσε ο ίδιος στην κάμερα της εκπομπής του Alpha.

Μετά την αναπαραγωγή του αποσπάσματος, η Κατερίνα Καινούργιου είπε: "Αυτή είναι μια κουβέντα που έκανα πολλές φορές και με τη μητέρα μου, που πέρασε πάρα πολύ δύσκολα με θέματα υγείας το καλοκαίρι. Πάρα πολύ δύσκολα όμως. Της έλεγα "εφόσον όλα πάνε καλύτερα και αυτή τη στιγμή γλίτωσες από το χειρότερο, θέλω να λες… είμαι ευγνώμων”. Ευχαριστώ τον Θεό που ζω, ευχαριστώ τον Θεό για κάθε ανάσα που παίρνω". Το ξεχνάμε λίγο και μας φταίνε τα πάντα γύρω μας”.

Και πρόσθεσε: "Είναι πάρα πολύ σπουδαίο αυτό. Έχουμε μια αχορτασιά, δεν χορταίνουμε, θέλουμε πάντα κάτι περισσότερο και κάτι μας λείπει και μας ενοχλεί. Η ζωή όμως κυλάει και θα πρέπει να αγαπάμε αυτό που έχουμε".