Στην κάμερα της εκπομπής "Το 'Χουμε" και στον Κώστα Τσουρό μίλησε ο Ηλίας Ψινάκης. Ο γνωστός manager μίλησε μεταξύ άλλων για τη συνεργασία του με τον Σάκη Ρουβά.
"Ο Σάκης είναι σπουδαίος καλλιτέχνης, σπουδαίο άτομο. Υπήρχε άλλη πορεία καριέρας, άλλη φιλοσοφία κι άλλη γραμμή αφότου τελείωσε η συνεργασία μας. Με τον Σάκη χτίσαμε ένα μύθο μαζί, εκείνος ήξερε πολύ καλά να τον υπερασπίζεται και γύρω γύρω να το στήνω. Επενδύαμε συνέχεια. Πιο πολλά δίναμε από ό,τι παίρναμε γιατί έτσι χτίζεται ο μύθος" δήλωσε αρχικά ο Ηλίας Ψινάκης.
Ο Ηλίας Ψινάκης αναφέρθηκε στη συνέχεια στην πορεία του Σάκη Ρουβά μετά το τέλος της συνεργασίας τους: "Αν συνέχιζα να είμαι manager του, θα συνέχιζα τον μύθο. Δεν σταματάει ο μύθος, αν το συνεχίσεις στην ίδια γραμμή, συνεχίζεται. Μετά από εμένα ο Σάκης είχε έναν πολύ καλό manager, πολύ καλός. Πολύ καλός όχι στο να χτίζει τον μύθο, αλλά να τον εξαργυρώνει. Όταν εξαργυρώνεται ο μύθος, δεν μπορεί να χτιστεί. Δεν υπάρχει λάθος και σωστό, είναι άλλο concept. Ο Σάκης έκανε οικογένεια, τέσσερα παιδιά, εκεί χρειάζεσαι χρήματα. Τι πουλάς; Πουλάς τον μύθο σου".
Στη συνέχεια, ο Ηλίας Ψινάκης έκανε ένα σχόλιο για τον Σάκη Ρουβά, λέγοντας: "Εκεί είναι η μεγάλη του μαγκιά του Σακη. Ενώ δεν έχει κάνει καμία επιτυχία από τότε, αν πας να τον δεις, το πρόγραμμα του είναι αυτά που έλεγε τότε. Αυτά είχαν πέραση στον κόσμο λόγω μύθου. Είναι μεγάλη μαγκιά να μπορείς να υπερασπιστείς ό,τι έλεγες στα 18 σου".
Για τη σχέση τους σήμερα, ο Ηλίας Ψινάκης είπε: "Δεν μιλάμε ιδιαίτερα, έχουμε άλλες ζωές".