Η Ελένη Τσολάκη επέστρεψε σήμερα στο γραφείο για την απαιτούμενη προετοιμασία λίγο πριν αναλάβει τα τηλεοπτικά της καθήκοντα στο δυναμικό του ΑΝΤ1.
Η γνωστή παρουσιάστρια εξέφρασε με μια άκρως εξομολογητική ανάρτηση τον προβληματισμό της για την επιστροφή στην κανονικότητα καθώς αποχωρίζεται το μωράκι της.
"Καλό χειμώνα. Για μας σήμερα είναι η πρώτη μέρα στη δουλειά και αυτό το συναίσθημα μετά από ένα καλοκαίρι με αγκαλιές φιλάκια κάθε στιγμή μια ομορφιά πώς γίνεται αυτό να το αποχωριστείς και να μπεις σε νέα συνθήκη; Φεύγει και η γιαγιά μας και άντε να χωρίσεις το 24ωρο σε βάρδιες. Εύχομαι για όλα τα μωράκια υγεία", δήλωσε χαρακτηριστικά η Ελένη Τσολάκη εμφανώς συγκινημένη.
Υπενθυμίζεται ότι η Ελένη Τσολάκη έγινε μανούλα στις 27 Μαρτίου 2025 ολοκληρώνοντας την οικογενειακή της ευτυχία με τον αγαπημένο της Παύλο Πετρουλάκη.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr