Η Σίσσυ Χρηστίδου φωτογραφίζεται με την ομάδα της και δηλώνουν "έτοιμοι" για τη νέα σεζόν

Η ανάρτηση της παρουσιάστριας

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Στα τηλεοπτικά της καθήκοντα ετοιμάζεται να επιστρέψει η Σίσσυ Χρηστίδου το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου, με τη γνωστή παρουσιάστρια και την ομάδα της να ετοιμάζονται να πουν την πρώτη "Καλημέρα" λίγο νωρίτερα από τις προηγούμενες σεζόν.

Όπως έχει γίνει γνωστό, το "Χαμογέλα και Πάλι" θα προβάλλεται φέτος κάθε Σαββατοκύριακό στις 9:20 το πρωί, δηλαδή μισή ώρα νωρίτερα από ο,τι είχε συνηθίσει το τηλεοπτικό κοινό. Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σίσσυ Χρηστίδου δείχνει πως δεν φοβάται τις αλλαγές και δηλώνει πως η ίδια και η ομάδα της είναι "Ετοιμοιιιιιι!!!"

Η ίδια κοινοποίησε μια φωτογραφία και ένα βίντεο από την φωτογράφιση που έκανε με τους συνεργάτες της που εμφανίζονται μπροστά από την κάμερα του "Χαμογέλα και Πάλι", με τη Σίσσυ Χρηστίδου να χαμογελά δίπλα στους Πάυλο Σταματόπουλο, νίκο Συρίγο, Κωνσταντίνο Βασάλο, Βάλια Χατζηθεοδώρου και Νόρα Καούρη.