Η Μπέσσυ Μάλφα παραχώρησε σήμερα μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην Κατερίνα Καραβάτου και το "Καλοκαίρι Παρέα" και αποκάλυψε διάφορες ανεξερεύνητες πτυχές της προσωπικής της ζωής.
Αρχικά, η Μπέσσυ Μάλφα μίλησε για τα παιδιά της και επεσήμανε ότι η ευγνωμοσύνη είναι η αρετή που θα ήθελε να εμφυσήσει στις κόρες της: "Εγώ αυτό που θα 'θελα είναι την ευγνωμοσύνη για τη ζωή που ζούμε και να νιώθουμε ευγνωμοσύνη για το παραμικρό που μπορούμε να δώσουμε".
"Κατάφερα να επιβιώσω με τις λαμβάνουσες τις δικές μου. 'Εχω καταπληκτικούς φίλους. Οι γονείς μου με στήριξαν με γέμισαν αυτοπεποίθησαν μαθαίνεις να επιλέγεις και εσύ να στηρίζεις τον εαυτό σου και να διαλέγεις τους φίλους σου", δήλωσε στη συνέχεια η ηθοποιός για τα όσα τη βοήθησαν να πορευθεί στη ζωή.
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Μπέσσυ Μάλφα είπε: "Είχα μια ψευδή αίσθηση ότι με αγαπάνε όλοι μετά βγαίνοντας συνάντησα δύσκολα πράγματα. Αυτό με συνόδευε. Όσο ήμουν νέα είχα σύνδρομο Θεού ότι εγώ βλέπω την καλοσύνη σε κάθε άνθρωπο. Νόμιζα ότι εγώ καταλαβαίνω. Αυτό ήταν δικό μου εγωιστικό για να είμαι μέσα μου ήρεμη. Μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι οι εμπειρίες ήταν πολύ καλές, με βοήθησαν να σκανάρω και να καταλαβαίνω γρήγορα τους ανθρώπους".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr