Follow us

Απασφάλισε η Αφροδίτη Γραμμέλη: "Δεν συμφωνώ με τις μεγάλες αμοιβές γιατί δημιουργούν φούσκες"

Η αναφορά της Αφροδίτης Γραμμέλη στις υψηλές αμοιβές δημοσιογράφων

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΙΑ ΧΑΜΗΛΑΚΗ

Οι τόνοι ανέβηκαν σήμερα το πρωί στον αέρα της εκπομπής "Καλοκαίρι Παρέα" με αφορμή τη συζήτηση για τις αμοιβές των δημοσιογράφων. Η Αφροδίτη Γραμμέλη εξέφρασε τη διαφωνία της αναφορικά με τις υψηλές αμοιβές.

"Δεν συμφωνώ με τις μεγάλες αμοιβές όταν πραγματικά ξεπερνούν κάποια όρια γιατί δημιουργεί φούσκες οι οποίες μετά σκάνε. Πρέπει να υπάρχει ένας εξορθολογισμός στην ελληνική τηλεόραση και πιστεύω ότι πρέπει να αξιολογούνται και οι συμπεριφορές, όχι μόνο η ικανότητα", ανέφερε η δημοσιογράφος.

Τότε, ο Αλέξης Μίχας ανέφερε: "Η Αφροδίτη αναφέρεται σ' ένα παλαιότερο ρητό των εφημεριδάδων που λέει ότι το κακό γραπτό φτιάχνει αλλά ο κακός χαρακτήρας ποτέ".

"Μην το μεταφράζεις. Ένας επαγγελματίας δεν κρίνεται μόνο απ΄αυτό που κάνει αλλά και από τον τρόπο που συμπεριφέρεται στους συνεργάτες του. Δεν θέλω να δοθεί ερμηνεία σε αυτό που είπα εγώ", συμπλήρωσε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr