Follow us

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καραβάτου για τον γιο της: "Ξαφνικά ακούω το παιδάκι να μιλάει μόνο του..Τρελάθηκα!"

Όσα είπε η Κατερίνα Καραβάτου για το περιστατικό που την τρόμαξε ιδιαίτερα με τον Αρίωνα

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΙΑ ΧΑΜΗΛΑΚΗ

Η Κατερίνα Καραβάτου προχώρησε σε μια ιδιαίτερη αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής "Καλοκαίρι Παρέα", το πρωί της Τετάρτης, με αφορμή τη συζήτηση για το cyberbullying και την προστασία των παιδιών.

Η παρουσιάστρια του ANT1 συχνά μοιράζεται στιγμές από την προσωπική της ζωή με τα παιδιά της, Αέλια και Αρίωνα προκειμένου να ευαισθητοποιήσει το κοινό της.

Στο πλαίσιο αυτό, η Κατερίνα Καραβάτου αποκάλυψε ότι ο γιος της Αρίωνας βρέθηκε να μιλά με έναν άγνωστο σε πλατφόρμα gaming κάποια στιγμή:

"Βρέθηκε σε ένα άλλο σπίτι έπαιζε και φορούσε ακουστικά και ξαφνικά ακούω το παιδάκι και μιλάει μόνο του και σκέφτομαι λέω μήπως με φωνάζει και δεν εχω καταλάβει και μιλούσε με κάποιον άγνωστο μέσα από μια πλατφόρμα gaming", δήλωσε αρχικά.

"Έπαθα σοκ και σκέφτηκα πώς μπόρεσε και μπήκε σε πλατφόρμα και μίλησε με κάποιον άλλον. Τρελάθηκα μετά κάναμε πολλές συζητήσεις ότι δεν δίνουμε κωδικούς, ότι δεν μιλάμε με αγνώστους ανθρώπους ποτέ", συμπλήρωσε στη συνέχεια η Κατερίνα Καραβάτου.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr