Follow us

Η Τζένη Μπαλατσινού φωτογραφίζει στην Πάτμο τους άντρες της ζωής της

Τα κινηματογραφικά στιγμιότυπα της Τζένης Μπαλατσινού με τους γιους και τον σύζυγο της

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΙΑ ΧΑΜΗΛΑΚΗ
Τζένη Μπαλατσινού

Η Τζένη Μπαλατσινού απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού στην Πάτμο και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους μοναδικά στιγμιότυπα που μοιάζουν να έχουν βγει από σκηνικό ταινίας.

Σε πολλά από αυτά ποζάρει ο μικρότερος γιος της με τον Βασίλη Κικίλια, Παναγιώτης που απολαμβάνει στο έπακρον τις βόλτες με το σκάφος και τα παιχνιδια στη θάλασσα. Σε ένα άλλο στιγμιότυπο η Τζένη Μπαλατσινού ποζάρει με τον μεγαλύτερο γιο της, που έφυγε αυτό το καλοκαίρι για σπουδές στο εξωτερικό. Φυσικά, από τα πλάνα δεν θα μπορούσε να λείπει ο Βασίλης Κικίλιας.

Η Πάτμος είναι το προσωπικό ησυχαστήριο της Τζένης Μπαλατσινού και της οικογένειάς της και κάθε φορά το νησί απαθανατίζεται διαφορετικά μέσα από την ματιά της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr