Συγκινεί η Λένα Μαντά για τον σύζυγό της: "Ήταν κάτι που ήταν ολότελα δικό του…"

Η συγκινητική ανάρτηση της Λένας Μαντά

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Την μεγάλη της αγάπη για τον αείμνηστο σύζυγό της έδειξε για μια ακόμα φορά η Λένα Μαντά, μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας μια συνήθεια που είχε υιοθετήσει αναφορικά με την επαγγελματική της ιδιότητα.

Σε βίντεο που κοινοποίησε, η Λένα Μαντά έδειξε στο κοινό της μια βιβλιοθήκη με δερματόδετα βιβλία, τα οποία είναι κάθε μυθιστόρημα που η ίδια είχε γράψει. Όπως αποκαλύπτει στην αρχή του βίντεο "Ο Γιώργος, πριν βγει ένα βιβλίο μου, το έπαιρνε και πήγαινε και το έκανε δερματόδετο", ενώ στη συνέχεια έδειξε τους τίτλους, τις ημερομηνίες αλλά και τον εκδοτικό οίκο από όλα τα συγγράμματα της.

Στην περιγραφή της ανάρτησής της, μάλιστα, η γνωστή συγγραφέας υπογράμμισε πως "Κάθε χρόνο ένα δερματόδετο βιβλίο μου… Κάθε χρόνο το ίδιο άγχος να το έχει έτοιμο την πρώτη μέρα κυκλοφορίας… Όλα σταμάτησαν στο "Η επόμενη γενιά-Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι" Δεν πρόλαβε να κάνει ούτε την Κόκκινη Γραμμή ούτε το Τζόκερ. Και ούτε θέλω εγώ πια να το συνεχίσω. Ήταν κάτι (από τα πολλά) που ήταν ολότελα δικό του…"