Follow us

"Ήταν φορές που η Κατερίνα Γιουλάκη είχε φύγει και κλαίγοντας από το γύρισμα στο Ρετιρέ, από την πίεση"

Όσα ανέφερε πρωταγωνίστρια της σειράς για την Κατερίνα Γιουλάκη

Κατερίνα Γιουλάκη

Η Τζόυς Ευείδη παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου και το περιοδικό "Λοιπόν" μιλώντας τόσο για τις συνθήκες εργασίας των ηθοποιών, στις μέρες μας, όσο και για την αείμνηστη Κατερίνα Γιουλάκη, με την οποία είχαν συμπρωταγωνιστήσει στο "Ρετιρέ".

Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε αν συζητάει κάτι για τη νέα τηλεοπτική χρονιά, με την ίδια να απαντά πως "Όχι, ρε γαμώτο! Δεν συζητάω τίποτα". Επιπλέον, ο δημοσιογράφος σχολίασε ότι η Τζόυς Ευείδη είχε δηλώσει πως οι ηθοποιοί έκαναν τηλεόραση με περισσότερο κέφι παλιότερα και τη ρώτησε γιατί πιστεύει ότι συνέβαινε αυτό. "Είναι μωρέ γιατί είχαμε χρόνο, δεν ήταν όλα τόσο στριμωγμένα. Αλλιώς είναι να δουλεύεις το 8ωρο σου όπως παλιά και αλλιώς 12ωρο στη φάμπρικα. Τώρα είναι όλα πατ κιουτ" σημείωσε η Τζόυς Ευείδη.

Επιπλέον, η γνωστή πρωταγωνίστρια μίλησε και για την πρόσφατη απώλεια της Κατερίνας Γιουλάκη, με την οποία είχαν συνεργαστεί στη σειρά "Ρετιρέ" αναφέροντας πως "Η Κατερίνα ήταν η γυναίκα που είχε τα ωραιότερα χέρια του κόσμου, τα κινούσε συγκλονιστικά. Η κίνηση της ήταν σχεδόν χορευτική. Ήταν ένας πάρα πολύ ευφυής άνθρωπος, δουλευταρού. Στρατιώτης στον Δαλιανίδη, όπως ήμασταν όλοι. Εκεί δεν είχαμε και περιθώρια να κάνουμε ντιβιλίκια. Η Κατερίνα, ήταν φορές, που είχε φύγει και κλαίγοντας από το γύρισμα, από την πίεση. Στο "Ρετιρέ" όλοι τότε ήμασταν λοκατζίδες"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr