
Καλεσμένη της Κατερίνας Καραβάτου στο "Καλοκαίρι Παρέα" της Παρασκευής ήταν η Δανάη Μπάρκα.
Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για το πώς βίωσε το πρόωρο τέλος της εκπομπής "Πάμε Δανάη" από το Mega.
"Δεν θεωρώ τίποτα αποτυχία. Αποτυχία θεωρώ το να είσαι κακός άνθρωπος, το οποίο εξαρτάται από εσένα. Όπως και να έχει μεγαλώσει ο καθένας μας, τα βιώματα πολύ εύκολα μετακινούνται και γίνονται δύναμη, τα αρνητικά, τα δύσκολα, τα άσχημα. Αποτυχία από άποψη εμπειριών, το ότι κάτι δεν πήγε όπως το είχες στο μυαλό σου, δεν το θεωρώ, όλα είναι μαθήματα" ανέφερε.
Και πρόσθεσε: "Έχω συναντήσει ανθρώπους που ήθελαν να κάνουν κακό, να τους είχα στη ζωή μου, όχι, χάρη στο ένστικτό μου".
Η Δανάη Μπάρκα αναφέρθηκε επίσης στο πολυσυζητημένο πάρτι που έγινε σπίτι της για την ολοκλήρωση της εκπομπής: "Έτσι ξεκίνησε, με το να μαζευτούμε σπίτι μου. Μεγάλωσα σε ένα σπίτι που είχε πάντα κόσμο, με μία μαμά που θεωρούσε πάντα ότι όταν ένα πράγμα το ξεζουμίζεις και κρατάς το καλό. Πάντα σε αυτό το σπίτι, ό,τι κι αν συνέβαινε, ήμασταν απλά ενωμένοι, λέγαμε "το 'χουμε" και γινόταν ένα γλέντι. Όταν έμαθαν οι υπόλοιποι άνθρωποι στην εκπομπή ότι ολοκληρώνεται η εκπομπή, επειδή ήμασταν δεμένοι και τα κάναμε αυτά τα πάρτι, είπαμε "Πάμε για κρασιά σπίτι μου να το ξεχάσουμε;". Το ένα έφερε το άλλο και ήρθε κι άλλος κόσμος καλεσμένος".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr