Υψώθηκαν οι τόνοι στο "Καλοκαίρι Παρέα" σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια της συζήτησης γύρω από την Ειρήνη Μουρτζούκου και τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει στην υπόθεση μετά και τις αποκαλύψεις φίλης της κατηγορούμενης ότι δέχτηκε επίθεση από την ίδια.
Τότε ο Σταύρος Μπαλάσκας εξέφρασε την άποψή του ότι υπάρχει πιθανότητα να υπεραναλύεται το θέμα της Μουρτζούκου προκειμένου να καλυφθούν άλλα θέματα της επικαιρότητας. Τότε η Αφροδίτη Γραμμέλη αντέδρασε με τον τρόπο που εκφράστηκε η θέση του Σταύρου Μπαλάσκα.
"Είπα μπας και.. Δεν μου επιτρέπεται να έχω την άποψή μου"; είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας. Τότε η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε: "Αυτά δεν είναι δημόσιος λόγος, αυτά τα λέμε στην κουζίνα του σπιτιού μας".