Follow us

Ελένη Τσολάκη: "Με στοίχειωσε πάρα πολλά βράδια η Μουρτζούκου - Ο άνθρωπος που φιλοξενούσα δίπλα μου στην εκπομπή έχει σκοτώσει παιδιά..."

Η Ελένη Τσολάκη αναφέρθηκε στην υπόθεση της Ειρήνης Μουρτζούκου και στο δημόσιο ξέσπασμά της

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Η Ελένη Τσολάκη ήταν καλεσμένη της Κατερίνας Καραβάτου στο "Καλοκαίρι Παρέα" της Πέμπτης, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση πως ανήκει στο δυναμικό του ΑΝΤ1.

Διαβάστε Επίσης

Η δημοφιλής παρουσιάστρια ρωτήθηκε για τη δημόσια και οργισμένη τοποθέτηση που έκανε κατά της Ειρήνης Μουρτζούκου μετά τη σύλληψη της καθ' ομολογίαν βρεφοκτόνου.

Διαβάστε Επίσης

Θυμίζουμε ότι η Ελένη Τσολάκη είχε φιλοξενήσει την προηγούμενη σεζόν την Ειρήνη Μουρτζούκου στον αέρα της εκπομπής της "Πρωινό Σου Σου" στο Open.

Διαβάστε Επίσης

"Η συνειδητοποίηση ότι ο άνθρωπος, που φιλοξενούσα για έναν χρόνο δίπλα μου στην εκπομπή, έχει σκοτώσει πέντε παιδιά. Δεν μπόρεσα να το διαχειριστώ αυτό, δεν μπορούσα για μέρες μετά... Θα μου πεις "Δεν ήξερες;". Δεν ήξερα. Δεν υπήρχε επίσημη κατηγορία, υπήρχαν ιατροδικαστικές εκθέσεις που έδιναν το ελεύθερο σε αυτήν τη γυναίκα να δρα και να κινείται ελεύθερη, να λέει ό,τι θέλει. Εγώ βαθιά μέσα μου δεν μπορώ... δεν μπορώ να το καταλάβω, δεν μπορεί να το συλλάβει ο εγκέφαλός μου ότι αυτό το πράγμα έχει συμβεί. Με στοίχειωσε πάρα πολλά βράδια η Μουρτζούκου, δεν μπορώ να σου περιγράψω" δήλωσε η Ελένη Τσολάκη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr