Follow us

Mad Video Music Awards 2012: Αποκλειστικές πληροφορίες για τις live συνεργασίες

Τα Mad Video Music Awards πραγματοποιούνται φέτος για 9η φορά. Οι υπεύθυνοι βρίσκονται σε πυρετό προετοιμασιών με «ατελείωτα» meetings θέλοντας έτσι να πετύχουν άρτιο αποτέλεσμα και στις 20 Ιουνίου να απολαύσουμε ένα show υψηλών προδιαγραφών.

Σαμπάνης-Ελευθερίου-Μαζωνάκης
Φέτος τα πράγματα θα είναι λίγο διαφορετικά, καθώς η σκηνοθετική ματιά ανήκει στον Απόλλωνα Παπαθεοχάρη και αυτό είναι το πρώτο μεγάλο τηλεοπτικό show που αναλαμβάνει. Δεκάδες συνεργασίες επί σκηνής στο τραγουδιστικό κομμάτι αλλά και απονομές βραβείων βρίσκονται στη φάση της προετοιμασίας τους:

Η Ελευθερία Ελευθερίου θα κάνει μια συνεργασία με άρωμα εξωτερικού σε ένα δυναμικό τραγούδι. Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε τις επόμενες μέρες.

Οι πληροφορίες του Yupiii για τον Γιώργο Μαζωνάκη λένε ότι θα ανεβεί στη σκηνή των βραβείων για να συνεργαστεί με ένα ιδιαίτερα δημοφιλές και επιτυχημένο συγκρότημα σε ένα ανατρεπτικό concept, σαν αυτά που μας έχει συνηθίσει άλλωστε.

Η Ελένη Φουρέιρα, ένα από τα πρόσωπα που ετοιμάζονται να κάνουν την έκπληξη φέτος στα MAD Video Music Awards, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Yupiii θα είναι διαφορετική -εμφανισιακά- από αυτό που μας έχει συνηθίσει προσπαθώντας να ξεχωρίσει πρωτοτυπώντας.

Αυτοί που με τα σχέδιά τους φαίνεται πως θα μας εντυπωσιάσουν είναι οι Μέλισσες που θα κάνουν μια συνεργασία με άνθρωπο της showbiz που μπορεί να μην ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι αλλά πρόσφατα τον είδαμε σε ένα τέτοιο ρόλο και μάλιστα σε τηλεοπτικό project.

Τέλος, πληροφορίες της τελευταίας στιγμής αναφέρουν ότι ο Γιώργος Σαμπάνης θα συνεργαστεί επίσης με δημοφιλές συγκρότημα σε ένα τραγούδι που ο ίδιος είχε γράψει -αλλά δεν είχε ερμηνεύσει εκείνος- στο παρελθόν.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα