Όπως όλα δείχνουν, ο ΣΚΑΪ ετοιμάζεται πυρετωδώς για την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου η οποία θα διαφέρει αρκετά απ' ό,τι έχει μέχρι στιγμής επιμεληθεί η παρουσιάστρια.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Σκρομπόλα στο "Καλοκαιρινό Ραντεβού" η εκπομπή θα ξεκινήσει αρκετά νωρίς, πριν τις 15 Σεπτεμβρίου, όπως συνήθως ξεκινούν τα προγράμματα, επομένως το κανάλι προετοιμάζεται σε πυρετώδεις ρυθμούς.
"Είναι σημαντικό να το πούμε γιατί είναι μεγάλη αλλαγή αυτή. Τα προγράμματα συνήθως ξεκινάνε στις 15 Σεπτέμβρη. Η Τατιάνα θα είναι πριν το δελτίο", είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.
Επίσης, έγινε γνωστό ότι παρέχεται ένα πολύ μεγάλο πλατό, σύγχρονα μέσα αλλά και μεγάλη ελευθερία στην Τατιάνα Στεφανίδου ώστε να πραγματώσει το αποτέλεσμα που επιθυμεί και να επιτύχει το νέο της τηλεοπτικό εγχείρημα.
"Ετοιμάζεται κάτι πολύ μεγάλο για την Τατιάνα. Θα είναι κάτι ανατρεπτικό, δεν είναι κάτι από αυτά που έχει συνηθίσει. Ο τρόπος που παρουσιάζει είναι διαδραστικός. Της δίνουν ελευθερία και χώρο στον ΣΚΑΪ", συμπλήρωσε ο Γιώργος Σκρομπόλας.
Για τους συνεργάτες της ακούστηκε ξανά το όνομα της Άριας Καλύβα, που αποχώρησε πρόσφατα από το "Πρωινό".