Λύγισε η Ανθή Βούλγαρη: "Αν είχαν ενδιαφερθεί όλοι έτσι, ίσως να μην ήμασταν εδώ σήμερα"

Η συγκίνηση της Ανθής Βούλγαρη στον αέρα

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Δεν συγκράτησε τα δάκρυά της η Ανθή Βούλγαρη στον αέρα του "Κοινωνία Ώρα Mega" το πρωί της Πέμπτης, με αφορμή το εκτενές ρεπορτάζ για την υπόθεση των νεκρών βρεφών από την Αμαλιάδα.

Θυμίζουμε ότι η Ειρήνη Μουρτζούκου ομολόγησε τη δολοφονία των δύο παιδιών της και της αδερφής της.

Διαβάστε Επίσης

Η "Κοινωνία ώρα Mega" φιλοξένησε στον αέρα τον Βαγγέλη Δημητρόπουλο, τον διευθυντή Γενικής Ιατρικής Γ. Ν. Αμαλιάδας, ο οποίος περιέγραψε όσα συνέβησαν τον Φεβρουάριο του 2021, όταν η Ειρήνη Μουρτζούκου μαζί με την κουμπάρα της και μητέρα του του μικρού Παναγιωτάκη μετέφεραν το βρέφος στα επείγοντα.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η Ανθή Βούλγαρη έκανε ένα σχόλιο για την αντίδραση της μητέρας του Παναγιωτάκη: "Μας κάνει εντύπωση που η φυσική μητέρα του παιδιού… έχεις το παιδί σου νεκρό, δεν μπορείς να μην ουρλιάζεις πηγαίνοντας στο νοσοκομείο ή όταν σου ανακοινώνουν ότι το παιδί χάθηκε κάθε ελπίδα. Το λέω και ανατριχιάζω πραγματικά!".

Ο Βαγγέλης Δημητρόπουλος είπε στον αέρα της εκπομπής του Mega πως όταν ανακοινώθηκε ο θάνατος του μικρού Παναγιώτη κανείς δεν έκλαψε. "Έκλεισα τα μάτια του και του είπα: "τι έγινε αντράκο μου; Σε πείραξε κανένας;”… Δεν περίμενα απάντηση από ένα νεκρό παιδί. Αλλά το είπα…" δήλωσε ο διευθυντής λυγίζοντας την Ανθή Βούλγαρη.

Τότε, η Ανθή Βούλγαρη ανέφερε με δάκρυα στα μάτια: "Με συγκινεί η στάση του κυρίου Δημητρόπουλου γιατί αν είχαν ενδιαφερθεί όλοι έτσι, ίσως να μην ήμασταν εδώ σήμερα. Πραγματικά μπράβο σας".