Follow us

Σίσσυ Χρηστίδου: "Γνωρίζω πολλά! - Αυτοί που απομακρύνθηκαν από τον Κοκλώνη έφυγαν όταν δεν υπήρχε το οικονομικό"

Η τοποθέτηση της Σίσσυς Χρηστίδου για τον Νίκο Κοκλώνη

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Μία τοποθέτηση έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου στο "Χαμογέλα και πάλι", όσον αφορά τον απολογισμό του Νίκου Κοκλώνη μετά το τέλος της "Super Κατερίνα".

Διαβάστε Επίσης

Αρχικά, η παρουσιάστρια του Mega είπε: "Δεν μπορώ να πω πολλά, η θέση μου είναι δύσκολη και άβολη. Γνωρίζω πολλά, δεν μπορώ να πω πολλά!".

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: "Ναι, ο Νίκος μπήκε σε αυτήν τη δουλειά και έκανε υπερβολές, πολλές υπερβολές, του το έλεγα από την αρχή αυτό. Δεν υπήρχε λόγος για τέτοια ανοίγματα. Όταν είσαι γενναιόδωρος σαν άνθρωπος, είσαι έτσι στα πάντα και στην ψυχή και στον τρόπο που φέρεσαι. Πέρα από αυτά τα ανοίγματα, ανάλογα με τους ανθρώπους που είχε δίπλα του, άλλοι τα εκμεταλλεύτηκαν και άλλοι όχι. Είχαν το προσωπικό σθένος να μην εκμεταλλευτούν μία κατάσταση και να πουν "όχι, μέχρι εδώ θέλω"".

Αμέσως μετά, η Σίσσυ Χρηστίδου δήλωσε: "Το πολύτιμο δώρο του Νίκου στους συνεργάτες του δεν είναι οικονομικό. Αυτοί που θεωρούσαν ότι είναι οικονομικό. Αυτοί που απομακρύνθηκαν, έφυγαν όταν δεν υπήρχε αυτή η πηγή. Ο Νίκος είναι ένας άνθρωπος που πραγματικά δίνει την ψυχή του, ο άνθρωπος που αν δουλεύεις μαζί του, δεν υπάρχει περίπτωση να μη σηκώσει στο κάθε τηλέφωνο, με τον ίδιο του τον εαυτό, να μη το λύσει το ζήτημα. Δεν εννοούμε λεφτά γιατί όλοι για κάποιον λόγο -εγώ αυτό έχω καταλάβει- τον αποκωδικοποιούν έτσι. Και όταν αυτό μπήκε σε ένα δύσκολο πλαίσιο, ξαφνικά λάκισαν, δεν είναι αυτό".

Κλείνοντας, η Σίσσυ Χρηστίοδυ ανέφερε: "Το θέμα είναι τι κάνει επί της ουσίας. Πόσο είναι δίπλα σου και είναι δίπλα σου όχι σαν εργοδότης σου με σθένος σε κάθε δυσκολία. Εγώ επειδή έτυχε να έχω πάρα πολύ δύσκολες στιγμές σε αυτήν την πορεία, δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο σε στήριξε σε αυτές. Γι' αυτό από την πρώτη χρονιά δεν του ζήτησα ποτέ ένα ευρώ παραπάνω. Δεν ήρθε να μου κάνει καμιά τρελή προσφορά, ήρθε και μάτσαρε την προσφορά που είχα από άλλο κανάλι και δεν ξανασυζητήσαμε ποτέ για χρήματα. Γιατί αυτός ο άνθρωπος δεν είναι τα χρήματα, είναι η ψυχή που δίνει. Ο λόγος που μπορεί να φύγει κανείς από τον Νίκο είναι αν η ψυχή δεν τον ενδιαφέρει, αν τον ενδιαφέρουν τα χρήματα. Αφορά μόνο τον Νίκο το σχόλιό μου για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr