Η Τζώρτζια Συρίχα απαντά για την Κατερίνα Παπακωστοπούλου: "Δεν χρειάζεται να κάνεις όλο αυτό το σόου"

"Δεν έχω λόγο να απολογηθώ για κανέναν και σε κανέναν" τόνισε η δημοσιογράφος

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Η Τζώρτζια Συρίχα βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο "The 2Night Show" και αναφέρθηκε στην μακρόχρονη πορεία της στα μίντια και το λόγο που κάποιοι την θεωρούν "σκληρή", την τηλεοπτική της παρεξήγηση με την Κατερίνα Παπακωστοπούλου, ενώ αποκαλύπτει και ποια θεωρεί τη μεγαλύτερη δημοσιογραφική επιτυχία της.

"Εμμονική δεν είμαι. Είμαι σκληρή, το ξέρω. Απομυθοποίησα τα πάντα μέσα μου γύρω από τη showbiz. Από ένα σημείο και μετά είπα ότι αυτό είναι δουλειά και πρέπει να βλέπω και λίγο αντικειμενικά τα πράγματα. Το τελευταίο διάστημα έχω αρχίσει και δουλεύω από το σπίτι Στο σπίτι γράφω και παρακολουθώ τηλεόραση ως τηλεθεάτρια, διότι παλιά που ήμουν στο περιοδικό καθόμουν και έριχνα κλεφτές ματιές, δεν είχα μια άποψη. Θα έλεγα ότι ήμουν και λίγο πιο ήρεμη και αδιάφορη πολλές φορές. Τώρα, πια, όμως είμαι πολύ σκληρή σε αυτό που βλέπω και αυτό δεν το ρίνω με μια σκληρή ματιά αλλά αντικειμενικά, όπως μου το λέει και ο κόσμος που συναναστρέφομαι έξω" δήλωσε αρχικά η γνωστή δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφέρθηκε στο πρόσφατο περιστατικό ανάμεσα στην Τζώρτζια Συρίχα και την Κατερίνα Παπακωστοπούλου, στον αέρα του Alpha, με την δημοσιογράφο να λέει ότι "Εγώ δεν έχω μιλήσει ονομαστικά για την Κατερίνα Παπακωστοπύλου. Δεν έχω γράψει κανένα ρεπορτάζ για την Κατερίνα Παπακωστοπύλου. Είχα μιλήσει στην αρχή για το πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου και είχα πει ότι στο νέο της πάνελ βλέπω ακόμα κάποια πρόσωπα, τα οποία δεν έχουν ακόμα χημεία μεταξύ τους. Αυτό είχα πει στην αρχή. Η Κατερίνα είναι αυτό που λέμε ορισμένες φορές, πως όποιος έχει την μύγα μυγάζετε. Είχε ενοχληθεί από αυτό, μάλιστα το είχα συζητήσει και με την Κατερίνα Καινούργιου, γιατί μιλάμε πολύ συχνά και μου λέει καμιά φορά 'Αυτό που έγραψες, δεν ισχύει, άλλαξε το'. Άλλαζα ή το στρογγύλευα, δεν διαψευδόταν, αλλά μπορεί κάποιες φορές να ήταν αρκετά αιχμηρό αυτό που έχω γράψει. Για την Κατερίνα Παπακωστοπούλου δεν είχα γράψει απολύτως τίποτα, μόνο γενικότερα για το πάνελ. Δεν της άρεσε ,το είχαμε ξανασυζητήσει γιατί είχα πάει αρκετές φορές καλεσμένη στην Κατερίνα Καινούργιου. Νομίζω ότι αυτό ήταν ένα ξέσπασμα δικό της, που δεν είχε στόχο εμένα. Έτσι πιστεύω".

Στο ίδιο πλαίσιο σημείωσε πως "Όταν έχεις συζητήσει με έναν άνθρωπο και έχεις μιλήσει για κάποια πράγματα και έχεις εξηγήσει, δεν χρειάζεται να κάνεις όλο αυτό το σόου. Εμένα με έφερε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, γιατί ήμουν καλεσμένη. Εγώ πήγα εκεί και με φωνάζουν να πηγαίνω σε κάποιες εκπομπές ως καλεσμένη, όχι για να κοντραριστώ ή να έρθω αντιμέτωπη με κάποιους, οι οποίοι μπορεί να είναι δυσαρεστημένοι. Από την άλλη με ενοχλεί πάρα πολύ να μου κάνεις τέτοια επίθεση και να μου λες δημόσια αυτό το πράγμα, που δεν ίσχυε στο φινάλε. Στο τέλος της εκπομπής δεν είπαμε τίποτα και δεν έχω λόγο να απολογηθώ για κανέναν και σε κανέναν"

Όσον αφορά τη μεγαλύτερη δημοσιογραφική της επιτυχία, η Τζώρτζια Συρίχα δήλωσε πως "Είναι η σχέση της Δήμητρας Λιάνη Παπανδρέου με τον Κώστα Σπυρόπουλο. Ήμουν εκείνη, η οποία τους είχε βρει σε ένα απόμερο ψαροχώρι στη Σύρο και είχαν βγει τότε φωτογραφίες, με τις οποίες είχε γίνει μεγάλος σάλος, τότε. Αυτό μου το είπε, προφανώς, κάποιος από το περιβάλλον ενός από τους δύο. Υπάρχουν άνθρωποι που σε παίρνουν και σου λένε πράγματα. Ποτέ δεν προδίδεις τις πηγές σου, είναι άνθρωποι τους οποίους περιφρουρείς, τους ασφαλίζεις ότι δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να αλκούσουν το όνομά τους".

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η γνωστή δημοσιογράφος υπογράμμισε ότι "Υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να με δουν έξω και να μη μου μιλήσουν, όμως εγώ δεν είμαι εμμονική με κανέναν. Εγώ μεταφέρω ένα ρεπορτάζ και μεταφέρω αυτό που βλέπω. Αν υπάρχει μια εικόνα που δεν μου αρέσει και γυρίσω και το πω είμαι άδικη ή ειλικρινής απέναντι στον άλλον; Δεν το λέω με εμπάθεια, το λέω με σκοπό μήπως τυχόν αυτός που το διαβάζει, το διορθώσει κάπως. Δεν μου αρέσει κάτι που βλέπω αυτή τη στιγμή, γιατί αδικεί τη γενικότερη εικόνα ενός πλατό. Και όμως ορισμένοι ενοχλήθηκαν. Δεν αδίκησα κανέναν, ήμουν αντικειμενική, απλώς ξέρω πως κάποιοι πιστεύουν ότι τους αδίκησα. Αν νιώθουν έτσι, θα τους ζητήσω συγγνώμη".

"Παραπονιέμαι πολύ ότι μου κλέβουν τα ρεπορτάζ. Για εμένα είναι πάρα πολύ ενοχλητικό και δεν διασφαλίζομαι από πουθενά, γιατί δεν υπάρχει κανένα νομικό πλαίσιο που να με διασφαλίζει, να με προστατεύει. Όταν βλέπω το ρεπορτάζ μου και υπογράφει ένας άλλος, αυτό με πληγώνει, πώς να το κάνουμε... Είναι κάτι το οποίο δεν μου αρέσει και δεν το κάνω σε κανένα συνάδελφο και νομίζω ότι δεν θα υπάρξει συνάδελφος που θα σου πει 'Η Τζώρτζια μού έκανε αυτό' ή 'Είπε για εμένα'. Δεν λέω ποτέ για άλλους συναδέλφους, παρ' όλα αυτά το παίρνουν, το υπογράφουν με μεγάλη περηφάνια και αυτό δεν διασφαλίζεται νομικά από πουθενά. Είναι πάρα πολύ άσχημο γιατί χάνονται και πρωτιές. Ακούω καμιά φορά συναδέλφους να βγαίνουν στην τηλεόραση και να λένε 'Εμείς είχαμε πει αυτό το θέμα και ήμασταν οι πρώτοι'. Δεν το είχαν πει πρώτοι, το είχα πει εγώ αλλά κανένας δεν αναφέρει τις πηγές του. Τις αναφέρει όπου θέλει, όταν θέλει και όποιον θέλει" ανέφερε καταληκτικά η Τζώρτζια Συρίχα.