Follow us

Μόνο στο Yupiii! Βασίλης Μπισμπίκης: "Το φως έβγαινε από μικρές γωνιές εκείνης της περιόδου"

Με αφορμή το "Porto Leone", ο Βασίλης Μπισμπίκης περιγράφει τις σκληρές μεριές της Τρούμπας

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Βασίλης Μπισμπίκης - Σασμός

Διχασμένος ανάμεσα στην Τρούμπα και την "αριστοκρατία", διεφθαρμένος και "εμπλεκόμενος", ο αστυνομικός Σπύρος Γιάμαρης θα ερωτευτεί τη λάθος γυναίκα: τη σύζυγο ενός εφοπλιστή και θα φτάσει στα άκρα.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μιλά στον "Τηλεθεατή" για το ρόλο του στη νέα σειρά του ALPHA που έρχεται την επόμενη σεζόν και θυμίζει... παλιό σινεμά!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΖΑΧΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ "ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ" ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΟ YUPIII!

ΟΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΜΕΡΙΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ

Απαντώντας στο πώς θα περιέγραφε την Τρούμπα του 1964- 65, ο Βασίλης Μπισμπίκης σημείωσε: "Το πιο σημαντικό κομμάτι ήταν η επιβίωση, η οποία κινεί τους ανθρώπους σε ακραίες καταστάσεις. Υπήρχε και ερωτισμός πολύς, και φτώχεια και ομορφιά και ανθρωπίλα -όλα υπήρχαν. Αλλά το κομμάτι της επιβίωσης ήταν πολύ σημαντικό. Μην ξεχνάμε ότι είμαστε μετά από πολέμους, είναι δύσκολα τα πράγματα. Οι νταήδες, ο ναυτικός στόλος, οι Αμερικανοί… οι συμπεριφορές έχουν και πολύ σκοτάδι και νοσηρότητα. Το φως έβγαινε από μικρές γωνιές εκείνης της περιόδου. Στη σειρά υπάρχει, όσο γίνεται, ωραιοποίηση, αλλά ακουμπάει και στις σκληρές μεριές της Τρούμπας" .

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ "ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr