Ένα σχόλιο έκανε στον αέρα του "Happy Day" η Σταματίνα Τσιμτσιλή όσον αφορά τις πρώτες δηλώσεις των παρουσιαστών της εκπομπής "Weekenders", αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής στον ΑΝΤ1.
Μετά την αναπαραγωγή των δηλώσεων, η παρουσιάστρια του Alpha είπε: "Βρήκα πιο ειλικρινή και δεν εννοώ ότι οι άλλοι είπαν ψέματα, αλλά ίσως δεν ήθελαν να εκθέσουν το συναίσθημά τους... Η δική μου άποψη είναι ότι πιο ειλικρινής απ' όλους ήταν η Δέσποινα Καμπούρη που είπε ότι "σύμφωνα με τα νούμερα αξίζαμε δεύτερη ευκαιρία"".
Η ίδια συνέχισε λέγοντας: "Παιδιά, ο Θανάσης παραήταν διπλωματικός, δεδομένου ότι ο Θανάσης -μαζί με τη Δέσποινα- είναι ο επαγγελματίας με τη μεγαλύτερη εμπειρία και θεωρώ ότι μέσα του νιώθει αδικημένος, νιώθει ότι αυτή η εκπομπή θα μπορούσε να συνεχιστεί, απλά μπράβο του που κατάφερε μέσα του να καταλαγιάσει τα συναισθήματα θυμού που αυτό το πράγμα δεν συνεχίζεται και να εστιάσει στο θετικό" .
Δες το βίντεο!