Δεν έκρυψε τη συγκίνησή της η Ζήνα Κουτσελίνη κατά τη διάρκεια της συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής "Με αγάπη Χριστιάνα".
Η παρουσιάστρια της εκπομπής του Star "Αλήθειες με τη Ζήνα" ανέτρεξε στα δύσκολα παιδικά της χρόνια και θυμήθηκε μία έντονα συναισθηματική στιγμή της.
"Ήμουν 13 ετών όταν μετακόμισα από τη Σκόπελο στον Βόλο. Πήγα στον Βόλο και έμενα μόνη μου σχεδόν. Είχα κάθε βράδυ νοσταλγία ακόμα και για το περιβάλλον, το οποίο δεν ήταν και το ιδανικό. Κατέβαινα στο λιμάνι του Βόλου και έμπαινε μέσα στο καράβι και πήγαινα στη Σκόπελο. Εκεί ερχόταν η μάνα μου... Και με έσπρωχνε να μπω μέσα πάλι. Όλα καλά όμως... Αυτό ήταν αυτό που έπρεπε να γίνει" είπε δακρυσμένη η Ζήνα Κουτσελίνη.