Follow us

Γιώργος Λιάγκας: "Δεν το κατανοώ αυτό ρε παιδιά. Είναι δικό του το κανάλι; Μην τρελαθούμε τελείως"

Όσα ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας αναφορικά με τα σχόλια του Βαγγέλη Χαρισόπουλου για τον Κώστα Τσουρό

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΙΑ ΧΑΜΗΛΑΚΗ
Γιώργος Λιάγκας

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε σήμερα το πρωί στο "Πρωινό" τα όσα είπε ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος για την αιφνίδια λήξη της εκπομπής "Ακόμα δεν είδες τίποτα" και το ότι ο Κώστας Τσουρός δεν αποχαιρέτησε ούτε τους τηλεθεατές του.

"Οι σχέσεις των δύο πλευρών δεν ήταν οι καλύτερες. Όταν κάποιος πρέπει να αποχαιρετήσει πριν την ώρα του πρέπει να κάνει και σχόλιο για το λόγο που κόπηκε", είπε ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος συγκεκριμένα.

"Δεν το κατανοώ αυτό ρε παιδιά. Θα πρέπει ένας παρουσιαστής να εξηγήσει γιατί κόβεται μια εκπομπή; Είναι δικό του το κανάλι; Μην τρελαθούμε τελείως. Δεν είναι δικά μας τα κανάλια. Μπορεί να ανεβάσει στο Instagram και να πει", επεσήμανε για όλα αυτά ο Γιώργος Λιάγκας.

Διαβάστε Επίσης

"Είναι πολύ ταλαντούχο παιδί ο Κώστας. Του εύχομαι να πάει καλά στο ΣΚΑΪ. Είναι δουλευταράς είναι μορφωμένο παιδί και έχει όλα τα φόντα να κάνει καριέρα. Εγώ αυτό που ευχήθηκα είναι να πληρωθούν οι συνεργάτες μέχρι το τέλος", συμπλήρωσε τέλος ο Γιώργος Λιάγκας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr